Σατέρι: Στο παντοπωλείο της γειτονιάς αναζητούμε αγνές γεύσεις της ελληνικής παράδοσης

Η έννοια του παλιού παντοπωλείου ζωντανεύει στο Σατέρι, που άνοιξε πριν από λίγους μήνες για να μας μεταφέρει σε μια εποχή αγνότητας.

ADVERTORIAL

 

Η έννοια του παλιού παντοπωλείου ζωντανεύει στο Σατέρι, που άνοιξε πριν από λίγους μήνες για να μας μεταφέρει σε μια εποχή αγνότητας. Τότε που υπήρχε ανάμεσα στον μαγαζάτορα και τον πελάτη μια σχέση εμπιστοσύνης και μια προσωπική επαφή. Αυτήν τη νοσταλγική νότα του παρελθόντος αναβιώνουν στο Σατέρι δύο ταλαντούχες γυναίκες, η Ελένη Κωλέτη και η Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου.

 

Ακολουθώντας την παράδοση, τηρώντας την ποιότητα και συνδυάζοντας την αγνότητα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το νέο παντοπωλείο προσφέρει γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες (με και χωρίς ζάχαρη), ζυμαρικά, χυλοπίτες, τραχανά, σάλτσες ντομάτας, ρύζι, όσπρια, βότανα και μπαχαρικά, εξαιρετικά λικέρ και μοναδικά κρασιά (εμφιαλωμένα και μη), βιολογικά, γαλακτοκομικά και πολλά άλλα προϊόντα που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Σατέρι: Στο παντοπωλείο της γειτονιάς αναζητούμε αγνές γεύσεις της ελληνικής παράδοσης
Εκτός από τα απαραίτητα για το οικογενειακό τραπέζι, εδώ θα βρεις και χειροποίητα πρωτότυπα δώρα

 

Εκτός από τα απαραίτητα για το οικογενειακό τραπέζι, εδώ θα βρεις και χειροποίητα πρωτότυπα δώρα δημιουργώντας συνθέσεις από κουτιά, καφάσια και πουγκιά με τα προϊόντα που επιλέγεις – ειδικά για τα Χριστούγεννα θα βρεις εντυπωσιακές προτάσεις, στολισμένες γιορτινά. 

 

Στο Σατέρι θα απολαύσεις καθημερινά τη γευστική παράδοση της χώρας μας, ενώ απολαμβάνεις τον καφέ σου σε έναν χώρο που αποπνέει αγάπη και πολύ μεράκι.

 

Κράτητος 21, Facebook, Instagram