Το Resto 21 είναι μια μικρή όαση στην καρδιά της Αθήνας, και μάλιστα σε μια περιοχή που του ταιριάζει πολύ. Μέσα στα στενά του Ψυρρή, αυτό το γευστικό σημείο αναφοράς βρίσκεται κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον με μίνιμαλ σχεδιασμό και άκρως φιλική ατμόσφαιρα, εκφράζει ένα ξεχωριστό κομμάτι της γαστρονομικής σκηνής της πόλης.

 

Οι προτάσεις του μενού συνδυάζουν την κουλτούρα του Καναδά και της Ελλάδας, ενώ βασικός στόχος παραμένουν οι παραδοσιακές αξίες και η έκφραση της φιλοξενίας με κάθε τρόπο. Άλλωστε, όλα τα πιάτα είναι τόσο προσεγμένα που αισθάνεσαι ότι πίσω τους κρύβονται ο σεβασμός και η αληθινή φροντίδα.  

 

Resto 21

 

Το Resto 21 έχει το δικό του χαρμάνι καφέ που αποτελείται από κόκκους οι οποίοι συλλέγονται από όλον τον κόσμο και καβουρδίζονται με αριστοτεχνικό τρόπο σε ελληνικό roastery. Αξίζει να δοκιμάσεις ένα αρωματικό φλιτζάνι espresso ή ένα παγωμένο latte και φυσικά να τον συνοδεύσεις με τα εκλεκτά αφράτα pancakes ή με τις προτάσεις του brunch menu. 

 

Εξάλλου, το Resto 21 είναι must visit προορισμός για Έλληνες και ξένους τουρίστες που κάθε στιγμή της ημέρας απολαμβάνουν τις fusion προτάσεις της κουζίνας. Κι έπειτα είναι η ευγένεια και το χαμόγελο των ανθρώπων του Resto 21 που κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική και θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά στο ίδιο σημείο. Εκεί όπου η ποιότητα και η γεύση έρχονται ως φυσική συνέχεια της διάθεσης για φιλοξενία.

 

Resto 21


Aθηνάς 21, Αθήνα, 2103233362, Facebook: Resto21, Instagram: resto21.gr

Οδηγός Γεύσης