ADVERTORIAL 

 

Πόσο εύκολο είναι να βρεις μπέργκερ από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Μάλλον όχι πολύ. Εμείς, πάντως, από το 2018 έχουμε ανακαλύψει τα Pax Burgers στην Αγίας Ειρήνης, ή αλλιώς το κλασικό σημείο συνάντησης των burgeristas που λατρεύουν το αυθεντικό, ποιοτικό μπέργκερ και τις πρωτότυπες γεύσεις. Η μυστική συνταγή τους κρύβεται στο όνομά τους: Pretty Amazing and Xtraordinary Βurgers. Με απλά λόγια, μπέργκερ που φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται στη σχάρα τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας το πιο ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι!

 

Το αποτέλεσμα συμπληρώνουν φυσικά τα αφράτα ψωμάκια, τα οποία παρασκευάζονται με μια αποκλειστική συνταγή χωρίς συντηρητικά και φτάνουν καθημερινά στα καταστήματα, ώστε να διατηρούνται φρέσκα, μαζί με τις χειροποίητες sauce και τις φρέσκες τηγανητές πατάτες που πλαισιώνουν ιδανικά κάθε μπουκιά. Δεν είναι τυχαίο το word of mouth που συνοδεύει τα Pax Burgers, αφού θεωρείται το πιο value for money μπεργκεράδικο, με πολλές βραβεύσεις κοινού να επιβεβαιώνουν τη μοναδικότητά του!

 

Pax Burgers: Ζουμερό μπιφτέκι με λόκαλ χαρακτήρα στο κέντρο της πόλης

 

Αν σχεδιάζεις να επισκεφτείς τα Pax Burgers άμεσα, μη χάσεις το limited-edition ALITI.Co burger που επιμελήθηκε ο αγαπημένος (master) chef Σταύρος Βαρθαλίτης! Ένας ανατρεπτικός συνδυασμός «πειραγμένου» street food, με το κλασικό ζουμερό μπιφτέκι των Pax Burgers, τρυφερή πανσέτα, bacon jam και, φυσικά, τη signature κέτσαπ από πιπεριές Φλωρίνης, που είναι άχαστη! Στις top επιλογές βρίσκεται και το Oldboy με το περίφημο buttermilk chicken των Pax Burgers και sriracha glaze, queso, μαγιονέζα με sticks αγγουριού και καρότου! Φυσικά, αν είσαι από τους λάτρεις των minimal και all-time classic γεύσεων, τα Original και Cheesy Original είναι επιλογές που θα σε κερδίσουν με την απλότητα και τη μεστή γεύση τους. 

 

Απόλαυσε τα Pax Burgers στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Mediterranean Cosmos, αλλά και μέσω delivery. Για να πάρεις μια γεύση κυριολεκτικά, εξερεύνησε ολόκληρο το μενού στο website των Pax Burgers. Μας ευχαριστείς αργότερα για το tip!

 

Pax Burgers: Ζουμερό μπιφτέκι με λόκαλ χαρακτήρα στο κέντρο της πόλης

 

Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12//Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Κέντρο / Med. Cosmos, Πυλαία, Facebook: Pax burgers, Instagram: paxburgers, www.paxburgers.gr

Οδηγός Γεύσης