Τι είναι αυτό που κάνει κάθε καφέ να ξεχωρίζει; Η γεύση, το άρωμα, η επίγευση και τελικά η ίδια η ένταση που σκάει στο στόμα σου και σε καλεί να επιλέξεις τους κόκκους που ταιριάζουν στη δική σου προτίμηση. Ακούγεται σαν μάθημα γευσιγνωσίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια μαγική διαδικασία που απολαμβάνεις δοκιμάζοντας τους διαφορετικούς καφέδες στο Omsôm. 

 

Ένα coffee shop που ξέρει καλά τον καφέ και μοιράζεται τις γνώσεις του για να προσφέρει σε καθέναν από εμάς μια καθημερινή απόλαυση που ξεφεύγει από την απλή δύναμη της συνήθειας – άλλωστε, στο retail corner του έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς για το σπίτι τους κόκκους που θέλεις.

 

Omsοm
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Εδώ ο καφές ροής είναι γλυκόπιοτος με ήπια οξύτητα από τα εδάφη της Βραζιλίας, ενώ στις επιλογές των μονοποικιλιακών θα βρεις καφέδες με διαφορετικές εντάσεις απ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Κολομβία, Αφρική, Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, εναλλάσσονται στους μύλους, χαρίζοντας κάθε φορά μια άλλη εμπειρία. Οι άνθρωποι του Omsôm θα σε κατευθύνουν κατάλληλα ώστε να δημιουργήσεις τη δική σου διαδρομή στο ταξίδι του καφέ και να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει.

 

Το brunch του Omsôm έρχεται να συμπληρώσει την απόλαυση με νόστιμα πιάτα όπως η ομελέτα με λαχανικά, τα αυγά ποσέ με ολαντέζ, αλλά και με τα υγιεινά power bowls με χούμους και κινόα. Εξαιρετικές και οι προτάσεις street food, όπως το club sandwich ή το burger, αλλά και τα χειροποίητα pancakes για όσους θέλουν μια γλυκιά επιλογή που θα συνοδεύσει τον καφέ τους.

 

Το Omsôm με τη βαθιά γνώση του χώρου του καφέ έχει μπει τον τελευταίο χρόνο και στο κομμάτι της χονδρικής πώλησης για να μπορείς να δοκιμάζεις σε διαφορετικά coffee shops τους εξαιρετικούς καφέδες του. Άλλωστε αυτή η απόλαυση είναι τέτοια που δεν μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα.

 

Omsοm
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO


Κύπρου 14, Περιστέρι, 210 571 7600, Facebook: Omsôm, Instagram: omso_m

 

Οδηγός Γεύσης