Η Νερατζιά σού δημιουργεί μια οικειότητα που τη νιώθεις ακόμα και όταν προφέρεις το όνομά της. Tο στέκι που βρίσκεται στη γωνία Ζαν Μωρεάς και Βεΐκου σε κάνει να νιώθεις άνετα όποια στιγμή κι αν περάσεις την πόρτα του, όπως κι αν είσαι, όποια όρεξη κι αν έχεις. 

 

Τα πρωινά εδώ έχουν μια ξεχωριστή γοητεία. Είσαι στο κέντρο της πόλης, αλλά νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια γειτονιά της παλιάς Αθήνας. Ο χρόνος μοιάζει λίγο πιο επιεικής και δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει το ξεκίνημα της ημέρας. Όσο για τις γεύσεις, αυτές παραμένουν αγαπημένες, γνώριμες και νόστιμες, σαν να τις έφτιαξε μια καλή φίλη.

 

Νερατζιά
Το μενού στη Νερατζιά, που επιμελείται η σεφ Ελπίδα Μορφούλη, ανανεώνεται και έρχεται να παρουσιάσει μια σειρά από νέες προτάσεις για να συνοδεύσεις τον πρωινό σου καφέ ή να κάνεις ένα μεσημεριανό διάλειμμα για brunch. 

 

Το μενού στη Νερατζιά, που επιμελείται η σεφ Ελπίδα Μορφούλη, ανανεώνεται και έρχεται να παρουσιάσει μια σειρά από νέες προτάσεις για να συνοδεύσεις τον πρωινό σου καφέ ή να κάνεις ένα μεσημεριανό διάλειμμα για brunch. 

 

Στα must try οι αυγοφέτες από ψωμί μπριός που παρουσιάζονται σε μια γλυκιά και μια αλμυρή συνταγή –θα τις δοκιμάσεις και τις δύο– για να καλύψουν κάθε επιθυμία. Στη μια περίπτωση συνοδεύονται από ψητό μήλο, μέλι, κανέλα, καρύδια και σαντιγί και στην άλλη από αυγό τηγανητό, κρέμα γραβιέρας, ντοματίνια, μανιτάρια και baby σπανάκι. Tα vegan pancakes είναι φανταστικά και δεν απευθύνονται μόνο σε όσους ακολουθούν τη συγκεκριμένη διατροφή, σερβίρονται με χειροποίητο φιστικοβούτυρο, φρούτα εποχής και σιρόπι σφενδάμου. Εξαιρετικό πιάτο και το κουλούρι με λουκάνικο, φέτα, αυγό τηγανητό και ρόκα, αλλά και το κρουασάν με scrambled eggs, καπνιστό μπέικον και φρέσκα μυρωδικά. 

 

Νερατζιά
Τα πιάτα ημέρας είναι μικρές εκπλήξεις που εναλλάσσονται για να μπορείς να δοκιμάζεις συνεχώς κάτι καινούργιο στο brunch σου, που φυσικά μπορείς να το συνοδεύσεις με μια ετικέτα από την ενημερωμένη λίστα ελληνικού αμπελώνα της Νερατζιάς.

 

Τα πιάτα ημέρας είναι μικρές εκπλήξεις που εναλλάσσονται για να μπορείς να δοκιμάζεις συνεχώς κάτι καινούργιο στο brunch σου, που φυσικά μπορείς να το συνοδεύσεις με μια ετικέτα από την ενημερωμένη λίστα ελληνικού αμπελώνα της Νερατζιάς. Αυτό το στέκι μοιάζει να υπήρχε από πάντα στη ζωή μας.

 

Ζαν Μωρεάς 6, 210 9243025 

Facebook: Neratzia

Instagram: neratzia.gr

Οδηγός Γεύσης