Το Negroni Week έρχεται και στην Ελλάδα!

Το πιο εμβληματικό κοκτέιλ στον κόσμο γιορτάζει για μία εβδομάδα και στηρίζει αυτούς που το έχουν ανάγκη.

The LiFO team, 2.6.2015 | 15:20

Το Negroni Week έρχεται και στην Ελλάδα!

 

Το Negroni Week, μια παγκόσμια πρωτοβουλία του περιοδικού «Imbibe» και του Campari με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί φέτος από 1 ως 7/6 σε όλο τον κόσμο. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δηλαδή μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε το αγαπημένο μας κοκτέιλ με Campari, gin και vermouth στο μπαρ της επιλογής μας και να βοηθήσουμε στη στήριξη μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης. Στο τέλος του Negroni Week, το Campari έχει δεσμευτεί να δωρίσει 10.000 δολάρια στη φιλανθρωπική οργάνωση που θα έχει επιλέξει το μπαρ/εστιατόριο που συγκέντρωσε τα περισσότερα χρήματα κατά τη διάρκειά της.

 

Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Negroni Week 3.233 μπαρ από όλο τον κόσμο, ενώ για 1η χρονιά το παρών δίνει και η Ελλάδα με σχεδόν 100 συμμετοχές έως τώρα, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς.

 

Το Negroni Week έρχεται και στην Ελλάδα!

 

Μπείτε στο www.negroniweek.com και μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία του Negroni Week. Αν θέλετε να προσφέρετε και εσείς για καλό σκοπό απολαύστε το Negroni σας στα bars που στηρίζουν το Negroni Week! Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς εδώ: http://negroniweek.com/participating-bars-2015 και εδώ www.facebook.com/camparigreece.

 

Το Negroni Week έρχεται και στην Ελλάδα!