Vintage διακόσμηση, ζεστά χρώματα, άνετες πολυθρονίτσες, μουσικές soul, jazz και funky. Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που συναντάς στο Nana’s Café, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά. Γιατί ακολουθούν οι γεύσεις και ο αρωματικός καφές που σε κάνουν να νιώθεις ότι αυτό το στέκι φτιάχτηκε για να σου θυμίσει τη ζεστασιά από άλλες εποχές, αλλά με όλη τη σύγχρονη ματιά πάνω στην απόλαυση.

 

Ο καφές είναι ένα χαρμάνι 80% Arabica - 20% Robusta –λεπτομέρεια για τους γνώστες του είδους– που προσφέρει αρωματικά φλιτζάνια ή παγωμένα ροφήματα για κάθε στιγμή που θέλεις να χαλαρώσεις, πίνοντας έναν καλό καφέ. Φυσικά, οι γεύσεις συνδυάζονται ιδανικά με νόστιμα πιάτα brunch. 

 

Nana's Café
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Πρέπει να δοκιμάσεις το Nana’s eyes –αβγά με ξινομυζήθρα και πατάτες τηγανητές– αλλά και το καταπληκτικό sando club sandwich που αποκτά μια άλλη γεύση χάρη σε αυτό το ιδιαίτερο ψωμάκι. Οι γευστικές προτάσεις συνεχίζονται όλη την ημέρα και συνοδεύονται από ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών ή all-day cocktails που σε κρατάνε μέχρι το βράδυ στα τραπεζάκια του Nana’s Café.

 

Κάθε τόσο θα πετύχεις διάφορα πάρτι ή live που δίνουν στον χώρο ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια και πάντα ταιριάζουν με την όλη αισθητική και ατμόσφαιρα. Αλλά, πάλι, η ζωή δεν λείπει ποτέ από το στέκι αυτό. Εδώ θα βρεις παρέες όλων των ειδών, από φοιτητές της Παντείου –βρίσκεται ακριβώς δίπλα– μέχρι σταθερούς θαμώνες όλων των ηλικιών που έχουν τον δικό τους χώρο για να νιώθουν όμορφα. Κι αυτό είναι κάτι που το καταφέρνει με το χαμόγελο των ανθρώπων του και την αυθεντικότητα που υπάρχει σε κάθε λεπτομέρεια.

 

Nana's Café
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Αλεξάνδρου Πάντου 18, Καλλιθέα, 213 099 3161, Facebook: Café Νανά, Instagram: _cafe_nana_

Οδηγός Γεύσης