Δεν χρειάζονται συστάσεις πια για το Möte καφέ στον Πειραιά. Πριν από ενάμιση χρόνο άλλαξε το σκηνικό, εισήγαγε τον specialty coffee στην καθημερινότητα των Πειραιωτών και διαμόρφωσε μια αισθητική βασισμένη στον σκανδιναβικό μινιμαλισμό.

 

Μέσα σε αυτή την ατμοσφαιρική απλότητα το Μöte μας προσκαλεί να ζήσουμε μια νέα, ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Και ποια είναι αυτή; Πρόκειται για 3 συνδυασμούς γευσιγνωσίας με limited καφέδες από την Create Coffee Roasters που επέλεξε προσεκτικά ο Στέφανος Δωματιώτης, τους οποίους σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε, αρκεί να το ζητήστε από την έμπειρη ομάδα του Μöte!

 

Μöte

 

Στο Combo 1 θα ανακαλύψετε τα διαφορετικά γευστικά χαρακτηριστικά, καθώς προσθέτουμε γάλα στον ζεστό καφέ σας. Στο Combo 2 θα ανακαλύψετε την επίδραση της θερμοκρασίας και του γάλακτος στον κρύο καφέ και στο Combo 3 απολαμβάνετε έναν εκλεκτό καφέ φίλτρου σε 3 στάδια, ώστε να κατανοήσετε τη σημασία της θερμοκρασίας σε άρωμα, γεύση και επίγευση.

 

Μην ξεχάσετε να γευτείτε τα φρεσκοφουρνιστά κρουασάν με άπαιχτα fillings κρέμας λεμονιού, μαρμελάδας σύκου και λατρεμένης σοκολάτας(!), τα knots και, φυσικά, το carrot cake που πλέον έχει κι αυτό φανατικό κοινό. Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα σάντουιτς και να τα συνοδεύσετε με μπίρα ή κρασί, που κι εδώ οι επιλογές των ιδιοκτήτων είναι εξαιρετικές. Τέλος, διαλέξτε από το ράφι beans, κάψουλες και drip bags, για να έχετε παντού φρεκοκαβουρδισμένο specialty coffee, και αγοράστε εκλεκτές σοκολάτες από κορυφαία ελληνικά brands.

 

Μöte, Σωτήρος Διός & Πραξιτέλους, Πειραιάς 

Facebook: MÖTE 

Instagram: @mote.coffee

Οδηγός Γεύσης