Αν απροσάρμοστος είναι αυτός που δεν συμβιβάζεται με τον σύγχρονο, ασφυκτικό τρόπο ζωής, αυτός που επιμένει στην αυθεντικότητα, που αναζητά την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής του, αυτός που παραμένει δημιουργικός απέναντι στη μαζικότητα, τότε, ναι, ας είμαστε απροσάρμοστοι.


Το Misfit συστήνεται με αυτό το τολμηρό όνομα και ταυτόχρονα συστήνει μια συνειδητή στάση ζωής που ακυρώνει τα συνηθισμένα και μας καλεί να φρενάρουμε λίγο και να απολαύσουμε όλα όσα έχει να μας προσφέρει. Σε ένα υπέροχο, μοναδικής αισθητικής νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας θα συναντήσεις μια ατμόσφαιρα που μοιάζει να ξεπηδά απ’ τις αφηγήσεις παλαιότερων, ανέμελων εποχών. Εδώ ο θόρυβος της πόλης χαμηλώνει για να μπορείς να ακούσεις καλή μουσική, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά, να αφήσεις το κινητό στην άκρη και να θυμηθείς την ουσία της διασκέδασης. 

 

Σε ένα υπέροχο, μοναδικής αισθητικής νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας θα συναντήσεις μια ατμόσφαιρα που μοιάζει να ξεπηδά απ’ τις αφηγήσεις παλαιότερων, ανέμελων εποχών.


Οι γεύσεις είναι μικρές δημιουργίες που βασίζονται στο πάθος για την τέρψη του ουρανίσκου. Πιάτα καλοσχεδιασμένα, τόσο σε επίπεδο νοστιμιάς όσο και όψης, για να τα απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις. Από τον πρωινό καφέ και τα προσεγμένα πιάτα brunch –να δοκιμάσεις το ξεχωριστό Croque Madame αλλά και τα λαχταριστά μπέργκερ– μέχρι τις προτάσεις φαγητού του Misfit και τα πολύχρωμα cocktails, όλα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο σε μια εμπειρία που έχει έναν και μόνο στόχο, να ζεις κάθε στιγμή όπως θέλεις εσύ. 


Το νέο στέκι της Πραξιτέλους ήρθε στην καρδιά της πόλης, εκεί ακριβώς όπου όλοι τρέχουν ασταμάτητα, για να μας κλείσει το μάτι και να μας παρασύρει σε μια άλλη όψη της πραγματικότητας, εκεί όπου η χαρά έχει τη δική της θέση και σου φωνάζει Be misfit with us!

 

misfit
Πιάτα καλοσχεδιασμένα, τόσο σε επίπεδο νοστιμιάς όσο και όψης, για να τα απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις. Φωτο: Θάλεια Ιωάννου

 

misfit
Σε ένα υπέροχο, μοναδικής αισθητικής νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας θα συναντήσεις μια ατμόσφαιρα που μοιάζει να ξεπηδά απ’ τις αφηγήσεις παλαιότερων, ανέμελων εποχών. Φωτο: Θάλεια Ιωάννου

 

misfit
Το νέο στέκι της Πραξιτέλους ήρθε στην καρδιά της πόλης, εκεί ακριβώς όπου όλοι τρέχουν ασταμάτητα, για να μας κλείσει το μάτι και να μας παρασύρει σε μια άλλη όψη της πραγματικότητας. Φωτο: Θάλεια Ιωάννου

 

Πραξιτέλους 14, Αθήνα, Facebook, Instagram

 

Οδηγός Γεύσης