Tο ολοκαίνουργιο Miru ηρθε για να μοιρασει happy vibes αλλά και μια άκρως pet friendly φιλοσοφία που μας αρέσει πολύ. Το νέο coffee spot στον Βοτανικό, που πήρε το όνομά του από μια γάτα που η παρέα του Miru έσωσε, σε υποδέχεται από νωρίς για να απολαύσεις έναν εξαιρετικά προσεγμένο καφέ, συνοδεύοντάς τον με λαχταριστές επιλογές brunch, ενώ η φιλική, hype ατμόσφαιρα σε κάνει να νιώθεις κομμάτι αυτής της παρέας.

 

Ο καφές της AREA51, ένα εξαιρετικό, φρεσκοκαβουρδισμένο χαρμάνι, σε ξυπνά με το άρωμά του και το μενού επιφυλάσσει γλυκές και αλμυρές χειροποίητες δημιουργίες που θα λατρέψεις. Τα Pancakes vintage με κρέμα patisserie, καβουρδισμένα αμύγδαλα, dressing anglaise και raspberry ή οι νοσταλγικές τηγανίτες Grandmas’s Delight με χειροποίητο παστέλι και αχλάδι ποσαρισμένο σε Μαυροδάφνη είναι φτιαγμένα για όσους θέλουν να ξεκινούν τη μέρα τους γλυκά. 

 

Για τους salty lovers, στις must επιλογές είναι τα Sloppy Cheese pancakes με τσένταρ, μαρμελάδα μπέικον και κρέμα αβοκάντο, το Twisted Lοbster, βουτυρένιο lobster brioche με scrambled eggs, χειροποίητη πέστο πιπεριάς Φλωρίνης, ντοματίνια κονφί και ρόκα ή η ομελέτα Slim Fit με ασπράδια, απάκι κοτόπουλο, ανθότυρο και τραγανή κινόα. Στο μενού υπάρχουν και vegan επιλογές που θα σε κάνουν φανατικό, ακόμα κι αν δεν είσαι χορτοφάγος. 

 

Miru

 

Το Miru γίνεται προορισμός για παρέες, φοιτητές, οικογένειες και remote επαγγελματίες, αλλά και στην απογευματινή βόλτα, με early drinks και μια μεγάλη επιλογή από ετικέτες μπίρας ελληνικών και ξένων μικροζυθοποιών και κρασιού, που συνοδεύονται τέλεια με απολαυστικά πλατό τυριών και αλλαντικών. Αν, πάλι, θέλεις ένα κομμάτι του Miru για το σπίτι σου, στο retail corner θα βρεις τον αγαπημένο σου καφέ, vegan σνακ και γάλατα, αλλά και T-shirts και φούτερ.

 

Ο funky πολύχρωμος τοίχος, δημιούργημα του γνωστού καλλιτέχνη @Soteur, είναι σημείο αναφοράς για το Miru που όσο πιάνουν οι ζέστες ανοίγει τις τζαμαρίες του, δημιουργώντας ένα inside-out σκηνικό και φιλοξενώντας περιοδικά sets γνωστών DJs του αθηναϊκού nightlife. Αυτό το στέκι είναι κάτι πολύ περισσότερο από all-day spot, είναι το αίσθημα της κοινότητας που σε κάνει θαμώνα και αληθινό φίλο.

 

Αίμου 35 & Πρέσπας, 213 0996539 

Facebook: Miru

Instagram: @miruathens

 

Οδηγός Γεύσης