Το πώς ακριβώς θα γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα ζήτημα αυστηρά προσωπικό κι εντελώς σχετικό. Eξαρτάται απόλυτα κάθε φορά από την φάση που θα σε βρει η 14η Φεβρουαρίου. Και εντάξει, αν ανήκεις στην κατηγορία που έχεις ταυτίσει την «γιορτή των ερωτευμένων» με δείπνα σε ακριβά εστιατόρια, κάρτες, λουλούδια, σοκολάτες και κοσμήματα. Τι γίνεται, όμως, σε περίπτωση που ο Άγιος Βαλεντίνος σε βρίσκει single και σε «ανάρρωση» από πρόσφατο χωρισμό; Ή αν είσαι ερωτευμένος μεν, γονιός με παιδιά δε; Ή αν στην τελική θέλεις να το γιορτάσεις, αλλά απλά δεν ψήνεσαι και πολύ να βγεις έξω; 

 

Ευτυχώς για σένα, έχουμε πολλές fun ιδέες για να κάνεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να ξεχωρίσει, όπως κι αν αποφασίσεις να την περάσεις φέτος- με το ταίρι σου, τους φίλους, την οικογένεια ή απλά τον απόλυτο «έρωτα της ζωής» -ναι καλά κατάλαβες, μιλάω για τον σκύλο σου. Και όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή- τα Mailo's. Γιατί τα Mailo’s The Pasta Project, έχουν πάθος και έρωτα με τα φρέσκα ζυμαρικά, ένα πάθος που είναι έτοιμα να μοιραστούν μαζί σου και τον Άγιο Βαλεντίνο.

 

Τα Mailo’s γιορτάζουν την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου με ένα λαχταριστό pasta cup, που θα απολαύσεις σε limited edition εμπνευσμένο ειδικά από τον Άγιο Βαλεντίνο.

 

Και τώρα έρχονται με την πιο Valentine’s Pasta και τα πιο λαχταριστά, ζουμερά κεφτεδάκια, την πιο κρεμώδη ροζ σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες και στην πιο χορταστική μερίδα για να τη μοιραστείς (ή και όχι!) και να κάνεις αλησμόνητη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Συν ότι βγαίνει και σε hot εκδοχή. Μόνο βιάσου, γιατί είναι limited και θα «κυκλοφορεί» στα Mailo's αποκλειστικά μέχρι 18 Φεβρουαρίου. Και, κάπως έτσι, μόλις απέκτησες έναν ακόμη γευστικό λόγο να γιορτάσεις τον έρωτα στο σπίτι!

 

Mailo’s The Pasta Project: Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός

 

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Ακολούθησε τα Mailo’s στο Instagram και πάρε μέρος στο διαγωνισμό που σε στέλνει στη Disneyland! Ανέβασε ένα story με το ταίρι σου, όποιο και αν είναι αυτό, μαζί με τη Mailo’s μακαρονάδα σας, κάνε tag τα Mailo’s (@mailos_pasta για Ελλάδα και @mailos_cyprus για Κύπρο) και stay tuned για την κλήρωση.

 

Η τέλεια φρέσκια μακαρονάδα που έγινε αγαπημένη street food συνήθεια

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από το πρώτο δεδομένο, πως τα Mailo’s The Pasta Project έχουν γίνει σε χρόνο dt ένα σταθερό στέκι συνάντησης για pasta lovers και ψαγμένους foodies, όλων των ηλικιών. Αν αναρωτιέσαι γιατί, είναι επειδή συνδυάζουν το street food με την υψηλή γαστρονομία. Κι αν αναρωτιέσαι πώς το κάνουν, είναι χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή στη Fresh Pasta Machine, όλα αυστηρά και μόνο από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό.

 

Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι απλά να επιλέξεις το αγαπημένο σου φρέσκο ζυμαρικό ανάμεσα σε rigatoni, campanelle ή casarecce, να συνδυάσεις μία από τις 10 φρέσκιες σάλτσες (όλες signature συνταγές από τους σεφ τους), να προσθέσεις, αν θες, κάποιο από τα extras που εγγυημένα θα απογειώσει τη νοστιμιά και αυτό ήταν. Μόλις παρήγγειλες την πιο νόστιμη, πρωτότυπη και άκρως χορταστική μακαρονάδα της ζωής σου! 

 

Με 35+ καταστήματα κι αποκλειστικό delivery μέσω Wolt, μπορείς άνετα να απολαύσεις τις μοναδικές μακαρονάδες στο κόκκινο Mailo’s CUP κυριολεκτικά παντού- στο χέρι, στην άνεση του σπιτιού σου, ακόμη και στο γραφείο.

 

Κι αφού σου εξήγησα γιατί οι μακαρονάδες τους είναι οι κα-λύ-τε-ρες που θα δοκιμάσεις ever και γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο που έγιναν talk-of-the-town, ήρθε η ώρα για μερικά Valentine's tips για απογειώσεις την εμπειρία Mailo's την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε όποια φάση κι αν σε βρει:

 

Girl's night με την κολλητή σου: Το να ξεπεράσεις έναν χωρισμό δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πολλές φορές, απλά επιδεινώνει την κατάσταση. Ένα εγγυημένο survival kit είναι να καλέσεις την κολλητή σου στο σπίτι, για παρηγοριά και κουτσομπολιό μέχρι τελικής πτώσης, να εφαρμόσεις εννοείται ολοήμερο block στα social media και αφού διαλέξετε μια all time classic anti-Valentines Day ταινία, να παραγγείλετε -τι άλλο;- Mailo's! 

 

Mailo’s The Pasta Project: Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός

 

Homemade date nightΑγόρασε μερικά λουλούδια, άναψε κεράκια, άνοιξε ένα κρασί κι αν -όπως εγώ- δεν παίρνεις και άριστα στη μαγειρική, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις σχεδόν gourmet γεύσεις και κυρίως με μηδενικό κόπο. Είτε επιδοθείς σε κινηματογραφικό μαραθώνιο, είτε σε bing-watching σειρών, το σίγουρο είναι ένα: τα Mailo's θα απογειώσουν τον ουρανίσκο και τη βραδιά σου. 

 

Οικογενειακή υπόθεση: Το να περάσεις του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι μπορεί να γίνει μια αλησμόνητα ωραία βραδιά ακόμη και μαζί με τα παιδιά. Μια τέλεια ιδέα είναι ένας μαραθώνιος επιτραπέζιων ή videogames, που μπορείτε να μετατρέψετε κάλλιστα σε μίνι διαγωνισμό με έπαθλο τα αγαπημένα τους ζυμαρικά από Mailo's. Ή εναλλακτικά διασκεδάστε στήνοντας το δικό τους «εστιατόριο» με ψεύτικα χρήματα, ώστε να μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό και να δώσουν φιλοδώρημα στο σερβιτόρο. Θα το λατρέψουν!

 

Mailo’s The Pasta Project: Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός

 

Me, myself and my dog: Η ασφάλεια πως έχεις βρει κάποιον που σε αγαπάει άνευ όρων σημαίνει συνήθως ένα και μόνο πράγμα: έχεις σκύλο. Γιατί, λοιπόν, να μην αφιερώσεις την απόλυτη γιορτή αγάπης στον τετράποδο φίλο σου; Κάνε σε εκείνον δώρο μια λιχουδιά φτιαγμένη ειδικά για αυτόν (θα βρεις αμέτρητες εύκολες συνταγές στο ίντερνετ) και παράγγειλε για σένα μια λιχουδιά φτιαγμένη από τα Mailo's- The Pasta Project. 

 

Mailo’s The Pasta Project: Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός

 

#MailosThePastaProject, #MailosPasta, #FreshPasta

Οδηγός Γεύσης