Το παγωτό μηχανής είναι vintage, γι’ αυτό ίσως βρίσκει τον φυσικό του χώρο στο Loukoumother’s, αυτό το όνομα που ανέδειξε τον παραδοσιακό λουκουμά μέσα από ένα concept που απλώς σου προκαλεί ένα αυθόρμητο wow! Όλη η αγνότητα των υλικών και η φαντασία των συνδυασμών βρίσκονται σε κάθε κυπελλάκι με το χαρακτηριστικό σήμα της μαμάς. Αυτή είναι που κάθε μέρα φτιάχνει τις συνταγές της –αλμυρές και γλυκές– για να τις απολαμβάνεις ολόφρεσκες.

 

Πίσω στο παγωτό λοιπόν. Εδώ η έννοια του soft ice cream επιστρέφει στις ρίζες της. Χειροποίητο, αγνό, βελούδινο, αυτό το λαχταριστό παγωτό που βγαίνει από τη μηχανή των Loukoumother’s και κάνει τα σάλια σου να τρέχουν μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου είναι ένα αριστούργημα. Πλούσια γεύση από το φρέσκο γάλα και ελαφριά υφή από τα αγνά, φυσικά υλικά σε τρεις legendary επιλογές: κρέμα, σοκολάτα και ανάμεικτο. Ίσως αυτό είναι το τρίπτυχο που περιγράφει ολόκληρο το καλοκαίρι στην πόλη. 

 

Loukoumother's

 

Εδώ η ευχαρίστηση αποκτά και μια άλλη διάσταση, πολύ πιο σύγχρονη και δημιουργική, χάρη στα toppings που μπορούν να το συνοδεύσουν. Από διαφορετικές σοκολατένιες sauce, ξηρούς καρπούς, καραμέλα ή τριμμένο Οreo, ό,τι κι αν αποφασίσεις να συνοδεύσει το παγωτό σου απλώς απογειώνει την απόλαυση. Και επειδή αυτή την απόλαυση πρέπει να τη μοιράζεσαι, το Loukoumother’s σου την προσφέρει σε συσκευασία 500 ml. Μαλακό, φανταστικό παγωτό για όλη την παρέα που δημιουργεί στιγμές γευστικών αναμνήσεων στην πιο νόστιμη εκδοχή τους.

 

Με τρία σημεία (Πειραιάς, Νέα Σμύρνη και σύντομα στον Κορυδαλλό), το Loukoumother’s προσφέρει καθημερινά γεύσεις από τα χεράκια της μαμάς.

 

Loukoumother's

 

Ακτή Μουτσοπούλου 12, Πειραιάς / Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 37, Νέα Σμύρνη, 694 870 9500

Facebook: Loukoumother’s

Instagram: loukoumothers

 

Οδηγός Γεύσης