ADVERTORIAL

 

Όταν αποφασίζεις να ανοίξεις ένα μαγαζί από χόμπι, έχεις κερδίσει το μισό στοίχημα. Το άλλο μισό το κερδίζεις αφού συνεχίσεις να το αντιμετωπίζεις ως μια μεγάλη αγάπη και όχι ως δουλειά. Η Ελένη και η Πένυ δημιούργησαν το Let it bee πριν ακόμα αυτή η γειτονιά της Κυψέλης γεμίσει με στέκια, και κατάφεραν να μείνουν πιστές σε αυτό που είχαν ονειρευτεί. 

 

Ένα café-bistro σε shabby chic style που θυμίζει Παρίσι, με μια ανεπιτήδευτα ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία συνδυάζονται διαφορετικές υφές, industrial πινελιες και vintage αναφορές – οι παρτιτούρες στον τοίχο είναι οικογενειακά κειμήλια που ανακαλύφθηκαν και εκτέθηκαν στο σωστό σημείο. Μικρό, χαριτωμένο, με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, αυτό το στέκι θα σου προσφέρει έναν άκρως ποιοτικό καφέ που έρχεται από την Τεργέστη και ψήνεται σε κάρβουνο από ξύλα –εξού και το ξεχωριστό του αρωματικό και γευστικό προφίλ– αλλά και μια σειρά από χειροποίητα αρτοσκευάσματα που μπορείς να πάρεις μαζί σου.

 

Let it bee
Ένα café-bistro σε shabby chic style που θυμίζει Παρίσι, με μια ανεπιτήδευτα ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία συνδυάζονται διαφορετικές υφές, industrial πινελιες και vintage αναφορές. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τα προϊόντα έχουν την υπογραφή Παπασπύρου και είναι όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά που τα κάνουν να μοσχοβολάνε. Καθημερινά καταφθάνουν ολόφρεσκα στο Let it bee τάρτες quiche, πίτες, κουλουράκια, βουτήματα και μπισκότα που δημιουργούνται στο χέρι και σου ξυπνούν την αίσθηση της σπιτικής φροντίδας σε κάθε μπουκιά. Εδώ θα βρεις φανταστικά κορνέ αλλά και τα περίφημα αμυγδαλωτά Σικελίας.

 

Οι vegan θα απολαύσουν τις δημιουργίες Vegan Fairies με ωμοφαγικές μπάρες gluten και sugar free σε καταπληκτικές γεύσεις όπως bounty ή ταχίνι με καραμέλα. Το ίδιο νόστιμα και θρεπτικά είναι τα energy balls με αγαύη ή βασιλικό χουρμά σε διάφορες εκδοχές. 

 

Ανοικτό από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7:30 το απόγευμα, το Let it bee φέρνει στην Κυψέλη έναν ευρωπαϊκό αέρα και γίνεται καθημερινό στέκι που σου βγάζει ένα αυθόρμητο χαμόγελο.

 

Let it bee: Ένα café bistro που φέρνει στην Κυψέλη παριζιάνικο στυλ
Η Ελένη και η Πένυ δημιούργησαν το Let it bee πριν ακόμα αυτή η γειτονιά της Κυψέλης γεμίσει με στέκια. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO
Let it bee
Ανοικτό από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7:30 το απόγευμα, το Let it bee φέρνει στην Κυψέλη έναν ευρωπαϊκό αέρα και γίνεται καθημερινό στέκι που σου βγάζει ένα αυθόρμητο χαμόγελο. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO
 

 

Επτανήσου 13, Κυψέλη, τηλ.: 210 8257110 

Facebook: Let It Bee

Instagram: letitbee_ath
 

Οδηγός Γεύσης