Κάθε φορά που έχεις όρεξη να φας μια μπεργκεράρα και να απολαύσεις κάθε μπουκιά σαν να είναι το τελευταίο γεύμα σου πάνω στη γη, το Jackaroo είναι το στέκι που θα εκπληρώσει την επιθυμία σου. Εδώ ο υπερθετικός βαθμός αγγίζει την κυριολεξία, αφού οι γεύσεις και οι μερίδες είναι για δυνατούς παίκτες και απαιτητικούς ουρανίσκους. 

 

Τα μπέργκερ του Jackaroo έχουν γίνει πλέον κλασικά στη street food σκηνή και θα σου προσφέρουν στιγμές αληθινής χαράς – αυτός δεν είναι τελικά ο στόχος του φαγητού; Τα μπιφτέκια είναι χειροποίητα από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, και το κοτόπουλο –αχ, αυτό το κοτόπουλο!– μαριναρισμένο στη μυστική συνταγή που αλλάζει τα πάντα στη νοστιμιά. Φυσικά και θα πρέπει να δοκιμάσεις και τα δύο είδη, αλλά μάλλον όχι την ίδια μέρα γιατί το μέγεθος των μπέργκερ είναι προκλητικά χορταστικό.

 

Jackaroo sandwiches
Τα μπέργκερ του Jackaroo έχουν γίνει πλέον κλασικά στη street food σκηνή και θα σου προσφέρουν στιγμές αληθινής χαράς – αυτός δεν είναι τελικά ο στόχος του φαγητού;

 

Πάντως, αν θέλεις να ξεκινήσεις από κάπου την εμπειρία Jackaroo, το Americanino Bun με αφράτο σουσαμένιο ψωμί, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, ντομάτα, iceberg, avocado cream, καπνιστό μπέικον, τηγανητό αυγό, μαγιονέζα και sriracha mayo είναι μια καλή αρχή. Στα απολύτως must try και το Mac Μac Βun με mac mac sauce ή το Umami με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια σοταρισμένα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα τρούφας. 

 

Όσο για τις chicken επιλογές, εδώ πρωταγωνιστεί το Chickenator με χειροποίητο μαριναρισμένο στήθος φρέσκου κοτόπουλου, τσένταρ, μπέικον, μανιτάρια, μαγιονέζα και BBQ sauce. Ασύλληπτα νόστιμο και το Fried Chicken Bun με παναρισμένο στήθος κοτόπουλου, τσένταρ, iceberg, pickles και αγιόλι. Ό,τι κι αν επιλέξεις, τα μυστικά συστατικά του Jackaroo θα σε κάνουν να ψάχνεσαι. Αν μάλιστα χτυπήσεις στο τέλος κι ένα παγωτάκι μηχανής, λαχταριστό και άκρως ρετρό, θα νιώσεις πως ναι, αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο σου γεύμα στη γη.

 

Jackaroo sandwiches
Ό,τι κι αν επιλέξεις, τα μυστικά συστατικά του Jackaroo θα σε κάνουν να ψάχνεσαι.

 

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς, 210 4100015 

Φωκίωνος Νέγρη 18, Κυψέλη, 210 8823124

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches 

Οδηγός Γεύσης