Πριν ακόμα ο specialty coffee γίνει μέρος της καθημερινότητας, το Hole ήταν από τα πρώτα coffee shops που είχαν να προτείνουν το speciality blend καθώς και τους μονοποικιλιακούς καφέδες της Kudu, μυώντας τους πελάτες του σε αυτή την ιστορία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως από τότε –έχουν περάσει 9 χρόνια– αυτοί οι πελάτες έγιναν φίλοι και σταθεροί θαμώνες του Hole και γνωρίζουν ότι εδώ θα απολαύσουν ένα ιδιαίτερο φλιτζάνι ή έναν εξαιρετικό cold brew. Γιατί και στην παγωμένη εκδοχή του espresso, το Hole ξεκίνησε νωρίς να εκχυλίζει μπροστά σου τον παγωμένο καφέ, για να ξέρεις πάντα ότι αυτό που θα απολαύσεις είναι ολόφρεσκο.

 

Η Kudu ως εγγύηση της ποιότητας και το Hole ως αυθεντικό στέκι για λάτρεις του καφέ εξελίσσονται παρέα και μεγαλώνουν προσφέροντας στην περιοχή την επιλογή του πραγματικά καλού καφέ, και μάλιστα σε δύο σημεία: στη λεωφόρο Πεντέλης, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, και στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

 

Hole
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Φυσικά, στο Hole θα συνοδεύσεις τον καφέ σου με κάποιο από τα φανταστικά bagels. Μιλάμε για το πρώτο bagel shop της Αθήνας, όπου εννοείται ότι ισχύει το ρητό «η τέχνη που έγινε επιστήμη». Pizza bagel, Burgel, vegetarian bagel αλλά και μια σειρά από γευστικούς συνδυασμούς είναι στα must try που θα σε κάνουν φανατικό του είδους.

 

Για το καθημερινό πρωινό ή brunch, για τις μεσημεριανές λιγούρες ή το απογευματινό διάλειμμα, το Hole και στα δυο σημεία του γίνεται στάση για καφέ και γεύση μέσα σε ένα περιβάλλον που αποκλείεται να μη σε κάνει να χαμογελάσεις αυθόρμητα.

 

Hole
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO


Λεωφόρος Πεντέλης 138, 210 6812324 / Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας Νάξου 6, 211 1189383, Facebook: HOLEBAGELS, Instagram: hole_cafe

Οδηγός Γεύσης