Όσο πιο πολύ ασχολείσαι με τον καφέ, γνωρίζεις, δοκιμάζεις και ενημερώνεσαι, τόσο πιο δύσκολα εντυπωσιάζεσαι από ένα coffee shop. Το Foyer Espresso Bar όμως έρχεται να σε βάλει ξανά στη διαδικασία της ανακάλυψης και του αυθόρμητου ενθουσιασμού, όχι μόνο χάρη στους καφέδες που έχει να σου προτείνει αλλά και λόγω του όλου concept που παρουσιάζει στο κέντρο της Αθήνας. 

 

Σε μια άκρως καλλιτεχνική περιοχή, στο νούμερο 46 της Πανεπιστήμιου, το Foyer Espresso Bar είναι ένας χώρος που ξεχωρίζει με μια ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει και σου επιτρέπει να ξεφύγεις από τους καθημερινούς ρυθμούς. Μίνιμαλ σχεδιασμός με σκανδιναβικά στοιχεία που εκφράζουν ζεστασιά και μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τον καφέ και ενημερώνονται συνεχώς για τις τάσεις που επικρατούν σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο.

 

Foyer Espresso Bar

 

Άλλωστε, εδώ θα βρεις μια σειρά από μονοποικιλιακούς που εισάγονται απευθείας από Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βερολίνο και άλλες χώρες, όπου μικρά roasteries έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές ποικιλίες, και μάλιστα σε ένα packaging που θα θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις στο σπίτι από το retail corner του Foyer. Κολομβία, Αφρική, Αιθιοπία, Κένυα εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή της συγκομιδής, ώστε πάντα να υπάρχουν φρέσκοι κόκκοι που προσφέρουν ένα ιδιαίτερο φλιτζάνι. 

 

Στη συνοδεία του καφέ θα βρεις νόστιμα γλυκά της νεοϋορκέζικης φιλοσοφίας café, αλλά εκείνο που θα σε κρατήσει ακόμα περισσότερο στο Foyer είναι το βιβλιοπωλείο με περιοδικά και βιβλία καλλιτεχνικού - εικαστικού ενδιαφέροντος. Εδώ οι εκδόσεις είναι πραγματικά ιδιαίτερες και μπορείς για ώρα να χαζεύεις μοναδικά layouts και εξώφυλλα μέχρι να επιλέξεις, με δυσκολία, ποιο θα πάρεις. 

 

Στο Foyer Espresso Bar ο καφές είναι μια ιεροτελεστία όπου κυριαρχούν η γεύση, η ποιότητα και το design, φέρνοντας κάτι από τις γειτονιές του κόσμου στο κέντρο της πόλης.

 

Foyer Espresso Bar


Πανεπιστημίου 46, Αθήνα, 210 3800047, www.foyerespressobar.com Facebook: Foyer Espresso Bar, Instagram: foyer.espressobar

Οδηγός Γεύσης