Στα 80 μέτρα πάνω από το έδαφος δεν μπορεί παρά να αισθάνεσαι δέος. Ο χώρος που άνοιξε στον 24ο και 25ο όροφο του πύργου Απόλλωνα, του πιο ψηλού κτιρίου στην Ελλάδα, δείχνει ότι κέρδισε το στοίχημα, καθώς ούτε οι Αθηναίοι ούτε οι επισκέπτες χορταίνουν την εκπληκτική θέα και τις μοναδικές γεύσεις που σερβίρονται all-day, χειμώνα - καλοκαίρι.

 

Γιατί το Deos, στη χειμωνιάτικη εκδοχή του, είναι μια εντυπωσιακή απόδραση από τους ρυθμούς της πόλης, ιδανικό σημείο για να απολαύσεις τον πρωινό σου καφέ, έναν από τους καλύτερους της πόλης, το lunch break ή ένα ξεχωριστό dinner, ακόμα και για να εργαστείς ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού σε ένα περιβάλλον που εμπνέει την καλύτερη πλευρά σου.

 

Deos

 

Στον all-day κατάλογο θα βρεις premium κοπές, μια ρουστίκ pinsa σε διαφορετικές εκδοχές και comfort προτάσεις όπως το ραγού με duxelles μανιταριών και λάδι λευκής τρούφας ή η σφυρίδα με πουρέ καμένης σελινόριζας, χόρτα και μαύρη τρούφα. Οι εστιατορικές προτάσεις του Deos συνεχίζονται μέχρι το βράδυ. Κουσκούς σκορπίνα με σπαράγγια πράσινα, φρέσκο βασιλικό και ντοματίνια, κριθαρότο με μοσχαρίσια μάγουλα, φρέσκα μυρωδικά και γραβιέρα Αμφιλοχίας αλλά και ένα αριστοτεχνικό rib eye είναι ανάμεσα στις επιλογές που μπορείς να απολαύσεις σε αυτόν τον χώρο μοναδικής αισθητικής που σχεδίασε ο interior designer Στράτος Χιωτέλης.

 

H λίστα των κοκτέιλ ακολουθεί τη λογική των premium γεύσεων με signature μείξεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Από ένα απογευματινό απεριτίφ μέχρι το ποτό της βραδινής βόλτας με τη φωτισμένη Αθήνα να απλώνεται μπροστά σου, ο κατάλογος του Deos είναι σχεδιασμένος για κάθε περίσταση και κάθε γούστο. Όσο χειμωνιάζει, το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρικό, καθώς οι τεράστιες τζαμαρίες του χώρου είναι το μόνο που σε χωρίζει από τον αθηναϊκό ουρανό.

 

Λουίζης Ριανκούρ 64, Αθήνα, 216 0045685

deosathens.gr 

Facebook: deosathens

Instagram: deosathens

Οδηγός Γεύσης