Το Δέντρο του Καφέ έγινε 10! Κι αυτός είναι λόγος για να γιορτάζουμε όλοι όσοι είμαστε λάτρεις του είδους. Το σύγχρονο καφεκοπτείο του κέντρου εδώ και μια δεκαετία μάς μυεί στον κόσμο του καφέ με έναν τρόπο απολύτως προσωπικό. Γιατί τελικά αυτό το αγαπημένο ρόφημα είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου, μέρος της καθημερινότητας και σίγουρα αναπόσπαστο στοιχείο της γευστικής σου προτίμησης.

 

Όλα αυτά είναι δεδομένα για την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Δέντρο του Καφέ και φροντίζει να παρουσιάζει μια σειρά από χαρμάνια που έρχονται από όλο τον κόσμο, αλλά και μονοποικιλιακούς από διαφορετικές φάρμες που ανεβάζουν το επίπεδο της εμπειρίας.

 

Το Δέντρο του Καφέ
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Εκείνο όμως που κάνει την εμπειρία ακόμα πιο προσωπική είναι πως το ψηστήρι του Δέντρου μπορεί να καβουρδίσει τον καφέ σου όπως επιθυμείς για να απολαύσεις την ένταση που σε ευχαριστεί. Κι αυτό κάνει τον καφέ σου μοναδικό, όπως ακριβώς είσαι εσύ. Μη διστάσεις να μιλήσεις με τα παιδιά του Δέντρου του Καφέ που είναι έτοιμοι να σε ενημερώσουν και να σε κατευθύνουν στην επιλογή σου. Γιατί εδώ η υπόθεση «καφές» δεν αφορά μόνο στα ξεχωριστά γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και το πώς αυτά συναντούν τη δική σου προσωπικότητα. 

 

Στα ράφια του Δέντρου του Καφέ θα βρεις αρωματικά βότανα και τσάγια, μέλια και σπιτικές μαρμελάδες αλλά και μια σειρά από άλλα προϊόντα που θυμίζουν το παραδοσιακό καφεκοπτείο, αλλά στην πιο σύγχρονη και ενημερωμένη εκδοχή του. Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, το άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ θα είναι πάντα μια αξεπέραστη αίσθηση.

 

Το Δέντρο του Καφέ
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

Χαριλάου Τρικούπη 89, 215 5503754

Οδηγός Γεύσης