Yπάρχει η γεύση που σε χορταίνει και η γεύση που γίνεται αφορμή για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις. Είναι η στιγμή που το φαγητό γίνεται ο τρόπος να ζήσεις την εμπειρία πιο έντονα, να αγγίξεις κάτι βαθύτερο. Στην Trattoria Casa Bianca, κάθε πιάτο που μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου είναι η αρχή μιας νέας ιστορίας γεμάτης από ζεστασιά, φιλοξενία και ιταλική νοστιμιά.
Από το 2016, η τρατορία του Χαϊδαρίου φτιάχνει τις δικές της γευστικές ιστορίες σε έναν χώρο που από μόνος του αφηγείται την ιταλική παράδοση.
Η ανοιχτή κουζίνα γίνεται η σκηνή όπου εκτυλίσσεται η τέχνη της ιταλικής γαστρονομίας, με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin executive chef Παναγιώτη Γιακαλή να επιμελείται ένα μενού που αναδεικνύει τη μεσογειακή φύση και την αγνότητα των υλικών.
Ανάμεσα στις signature προτάσεις, τα φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται καθημερινά στην κουζίνα της Τρατορίας δίνουν το στίγμα τους με πιάτα όπως οι παπαρδέλες με σιγομαγειρεμένο οσομπούκο και το κλασικό rigatoni cacio e pepe. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το beef carpaccio, ένας γευστικός καμβάς με pecorino romano, shimeji, ρόκα, τρούφα και dressing lime, ιδανικό για να ξεκινήσεις ένα απολαυστικό γεύμα!
Και όταν το βράδυ πέφτει, η απόλαυση συνεχίζεται στην ταράτσα. Κάθε εβδομάδα, από Πέμπτη έως Κυριακή, μετά τις 8 το απόγευμα, η ταράτσα της Casa Bianca μεταμορφώνεται στον απόλυτο after office προορισμό για κοκτέιλ και fingerfood πιάτα, με θέα την πόλη. Μια μικρή όαση στο Χαϊδάρι που σε καλεί να γράψεις τη δική σου ιστορία μέσα από την ιταλική κουζίνα και τις μοναδικές της γεύσεις.
Ανοιχτά κάθε Τρίτη μετά τις 18:00, Τετ.-Κυρ. μετά τις 13:00, Στρ. Καραϊσκάκη 43, Χαϊδάρι, 210 5821711
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0