Αν περάσεις από το στενό της Αγίας Θέκλας, θα σκάσουν πάνω σου τα vibes των Brunchers, μιας κοινότητας που ήρθε και εγκαταστάθηκε στου Ψυρρή για να δημιουργήσει τη δική της άποψη για το αγαπημένο γεύμα ή μάλλον την αγαπημένη συνήθεια που μας έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια. 

 

Το brunch εδώ είναι κάτι περισσότερο από γεύση. Είναι μια αφορμή να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, να διαλέξεις τραπεζάκι κάτω από την κίτρινη-λευκή τέντα και να νιώσεις ότι ανήκεις σε εκείνους που όταν η ζωή τούς δίνει αυγά, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν… 

 

The Brunchers
Ακαταμάχητα και τα αφράτα pancakes –για να είμαστε πιο brunchers, ας τα πούμε τηγανίτες– που συνοδεύονται από κρέμα φουντουκιού, κάσιους, μπανάνα ή φράουλες, σιρόπι σοκολάτας και κουβερτούρα.

 

Το όνομα του αγαπημένου μας executive chef Ιωσήφ Συκιανάκη μάς προετοιμάζει κατάλληλα για το τι θα συναντήσουμε και η αλήθεια είναι πως τα πιάτα είναι μια σειρά από γευστικές εκπλήξεις εμπνευσμένες απ’ όλο τον κόσμο. Τα αυγά στραπατσάδα με σάλτσα ντομάτας και πικάντικο δυόσμο, το κλασικό Croque Madame σε μια εξαιρετικά νόστιμη εκδοχή αλλά και τα Benedict που γίνονται συνώνυμα των Brunchers είναι κάποιες από τις προτάσεις που δεν πρέπει να παραλείψεις. 

 

Τα Healthy Bowls με διαφορετικούς συνδυασμούς είναι θρεπτικές εκπλήξεις νοστιμιάς. Ακαταμάχητα και τα αφράτα pancakes –για να είμαστε πιο brunchers, ας τα πούμε τηγανίτες– που συνοδεύονται από κρέμα φουντουκιού, κάσιους, μπανάνα ή φράουλες, σιρόπι σοκολάτας και κουβερτούρα.

 

The Brunchers
Αν θέλεις να γίνεις ένας από αυτούς, το The Brunchers ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά 08:00-16:00 και Σαββατοκύριακα 08:00-17:00.

 

Από το μενού του σεφ Συκιανάκη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεξικάνικες πίτες με πικάντικο κοτόπουλο αλλά και προτάσεις μπέργκερ ή pasta, ακόμα και επιλογές Kids’ Μenu. Γιατί οι σωστοί Brunchers φαίνονται από μικροί και αυτό είναι το δικό τους στέκι. Αν θέλεις να γίνεις ένας από αυτούς, το The Brunchers ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά 08:00-16:00 και Σαββατοκύριακα 08:00-17:00.

 

Αγίας Θέκλας 5, Ψυρρή, 6972 536303 

Facebook: The Brunchers

Instagram: thebrunchers_athens
 

Οδηγός Γεύσης