Bistroteca: Ένα all-day bistro που σε γοητεύει με την πρώτη ματιά

Έχει ευρωπαϊκή αέρα και συνδυάζει τα vintage στοιχεία με τη σύγχρονη άποψη, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

To Bistroteca είναι ένα στέκι που δεν γίνεται να μην επισκεφτείς αν βρεθείς στην Καλαμάτα. Εξάλλου, δεν παίζει να μην το προσέξεις, αφού βρίσκεται στην κεντρική πλατεία (Βασιλέως Γεωργίου), σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης, και από τη στιγμή που θα πέσει το βλέμμα σου πάνω του δεν μπορείς να κρατηθείς μακριά του.

 

Αυτό το bistro έχει ευρωπαϊκή αέρα και συνδυάζει τα vintage στοιχεία με τη σύγχρονη άποψη, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ξύλινο δάπεδο, καπιτονέ καναπέδες, μεγάλα παράθυρα που φωτίζουν άπλετα ο ψηλοτάβανος χώρος και φωτιστικά που έρχονται από άλλες δεκαετίες φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα αληθινά γοητευτική που απλώνεται σε τρεις χώρους.

 

Bistroteca: Ένα all-day bistro που σε γοητεύει με την πρώτη ματιά

 

Στο Bistroteca θα κάνεις πρωινή στάση για να απολαύσεις αρωματικό καφέ και κρουασάν που θυμίζουν παριζιάνικο καφέ –αυτή είναι μια απόλαυση που σου φτιάχνει όλη την ημέρα– αλλά και μια σειρά από προτάσεις που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου, στην ανοιχτή κουζίνα. Θα επιστρέψεις για μεσημεριανές γεύσεις που συνδυάζονται με ένα ποτήρι κρασί από την προσεγμένη wine list και με τον ίδιο τρόπο θα συνδυάσεις τη βραδινή σου βόλτα, απολαμβάνοντας ένα γευστικό pairing.

 

Το aperitivo στο Bistroteca είναι αγαπημένη συνήθεια που εδώ βρίσκει το φυσικό της περιβάλλον. Το απογευματινό ποτό μαζί με ένα νόστιμο μεσογειακό πιάτο είναι must σε αυτό το all-day bistro και θα σε οδηγήσει smoothly στη νυχτερινή πλευρά του χώρου. Τότε είναι που πρωταγωνιστούν τα κοκτέιλ, οι χαρούμενες παρέες και μια ανεβασμένη διάθεση που ταιριάζει απόλυτα στην όλη ατμόσφαιρα. Στη λίστα θα βρεις κλασικές και signature προτάσεις για να διαλέξεις, ενώ χαίρεσαι τη φιλοξενία των ανθρώπων που κάνουν τον χώρο ακόμα πιο μοναδικό.

 

Bistroteca: Ένα all-day bistro που σε γοητεύει με την πρώτη ματιά

 

Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου 18, Καλαμάτα, 27210 97431, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης