Το Bistro Cafe είναι αυτή η σταθερή αξία που δεν ξεθωριάζει μέσα στον χρόνο και γίνεται καθημερινή συνήθεια. Όπως ακριβώς το εσπρεσάκι που δεν μπορείς να αποχωριστείς, έτσι κι αυτό το coffee shop είναι το στέκι όπου θα κάνεις στάση για καφέ ή ποτό, νιώθοντας ότι βρίσκεσαι σε γνώριμα μέρη.

 

Εδώ και 13 χρόνια η ομάδα του Bistro Cafe σε καλοδέχεται με χαμόγελο σε μια ατμόσφαιρα όπου όλα έχουν φτιαχτεί από τα χέρια της –κυριολεκτικά!– και το πράσινο επικρατεί για να κάνει το δικό του statement σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής που προτείνει το Bistro Cafe. 

 

Φυσικά, εδώ ο καφές είναι μια υπόθεση πολύ προσεγμένη με εναν επιλεγμένο ροής μικρής φάρμας που εισάγεται από την Ιταλία αλλά και με έναν μονοποικιλιακό από την Κολομβία που καλλιεργείται χωρίς προσθήκη λιπασμάτων και καβουρδίζεται καθημερινά μπροστά σου ώστε να απολαμβάνεις ολόφρεσκο το γευστικό του προφίλ. 

 

Bistro Cafe
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Αυτή η γεύση συνοδεύεται από τα γλυκά ημέρας που εναλλάσσονται κάθε τόσο –η μηλόπιτα, η σοκολατόπιτα ή το σουφλέ σοκολάτας είναι από τις must επιλογές–, αλλά εκείνο που αποτελεί σήμα κατατεθέν είναι οι γλυκιές κρέπες, με πρώτη την τσιχλόφουσκα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

 

Για τις καθημερινές λιγούρες θα βρεις πιάτα της κρύας κουζίνας με νόστιμες τορτίγιας, club sandwich και πίτσες που μπορούν να ταιριάξουν με τα all-day cocktails του Bistro Cafe. Στην κάβα φιγουράρουν ιδιαίτερα αποστάγματα που δεν συναντάς συχνά (ιαπωνικό ουίσκι, γαλλική βότκα ή βότκα από κινόα που έχει μια ξεχωριστή γεύση), ενώ οι χειροποίητες παρασκευές δημιουργούνται καθημερινά στο μπαρ. 

 

Το Bistro Cafe δεν έχει τοίχους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ανοιχτό και φωτεινό, είναι ένα στέκι όπου θα βρεις πάντα χώρο –παρά το μέγεθός του– για να αράξεις και να ξεκουραστείς με έναν τρόπο αυθεντικό.

 

Bistro Cafe
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO


Βεάκη 23, Περιστέρι, 210 5713777, Instagram: bistrocafebar23, Facebook: bistro cafe bar!

Οδηγός Γεύσης