Bayard

Σερβίρει specialty coffee και εκφράζει την αγάπη του για τα ζώα.

Το Bayard είναι ένα coffee shop που έχει τη δική του ταυτότητα. Με μια urban ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις άνετα όπου κι αν πας, αυτό το στέκι γίνεται αγαπημένο σου και με έναν μαγικό τρόπο σε κάνει να χαμογελάς.

 

Στο κομμάτι του καφέ γράφει τη δική του ιστορία, και μάλιστα με την υπογραφή της Area51. Μονοποικιλιακοί από Αιθιοπία, Παπούα-Νέα Γουινέα και Κολομβία βρίσκονται καθημερινά στη διάθεσή σου, ανεβάζοντας το επίπεδο στη γευστική αναζήτηση. Όλοι οι εκλεκτοί κόκκοι βρίσκονται και στο retail corner για να τους απολαμβάνεις στο σπίτι, αλλά ακόμα κι αν κάτι δεν το βρίσκεις στο ράφι του Bayard, μπορείς να ζητήσεις να σoυ το παραγγείλουν – αυτό κι αν είναι δωράκι για τους coffee fans! 

 

Bayard
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Ο εξαιρετικός καφές συνοδεύεται από διάφορα νόστιμα σνακ, όπως τα μπριός με αλλαντικά και τυριά, όλα ελληνικής παραγωγής –τα υλικά αγοράζονται από μικρά deli ή από τον Myran–, αλλά και από φρεσκοψημένα κρουασάν, λαχταριστά χειροποίητα μπισκότα, γλυκά ή παγωτά.

 

Στο Bayard, εκτός από την αγάπη για τον καλό καφέ και τις ποιοτικές γεύσεις, επικρατεί η αγάπη για τα ζώα. Εννοείται ότι μπορείς να πας με τον σκύλο σου χωρίς να το σκεφτείς, ενώ κάθε τόσο η ομάδα του αγαπημένου coffee shop φιλοξενεί ή διοργανώνει δράσεις ώστε να στηρίζει ζωοφιλικές οργανώσεις με διάφορες εκδηλώσεις ή μπαζάρ. 

 

Αν μάλιστα προσέξεις, θα δεις αυτές τις μέρες το εικαστικό που έχει τοποθετηθεί στην τζαμαρία για να θυμίζει το απαράδεκτο περιστατικό με το γαϊδαράκο της Ζίτσας. Το Bayard δεν προσφέρει απλώς απόλαυση αλλά ξέρει να κάνει τo δικό του κοινωνικό statement μέσα στην καθημερινότητα.

 

Bayard
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Ζωοδόχου Πηγής 134, Αθήνα, 211 0133049, Facebook: Bayard Perfectly Imperfects, Instagram: bayard_cafe_bar

Οδηγός Γεύσης