Η Δανάη και η Φωτεινή είναι αδελφές, 23 και 20 χρόνων αντίστοιχα. Ας ξεκινήσουμε από αυτό που ορίζει τη φρεσκάδα και την όρεξη που θα βρεις στο Baxter’s, το new entry που ήρθε στη Ν. Ερυθραία για να καλύψει ένα κενό στη street food σκηνή της και το έκανε με έναν τρόπο απόλυτα αυθεντικό.

 

Στημένο στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής, στο 159 της Ελ. Βενιζέλου, το Baxter’s προσφέρει American type burgers που μπορείς να πάρεις σε take away ή να παραγγείλεις με delivery στον χώρο σου. 

 

Baxter΄s
Tο Baxter’s προσφέρει American type burgers που μπορείς να πάρεις σε take away ή να παραγγείλεις με delivery στον χώρο σου. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τι να δοκιμάσεις; Σίγουρα το BXTR’S με μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά (150 γρ.), ρόκα, τυρί κατσικίσιο –αυτό κάνει όλη τη διαφορά στη γεύση του, που είναι καταπληκτική–, καραμελωμένα κρεμμύδια και smokey mayo, αλλά και το Dirty Βurger που σου θυμίζει ότι αυτή η κατηγορία φαγητού θέλει να λερώσεις τα χέρια οπωσδήποτε! Εδώ τα πράγματα είναι πιο πληθωρικά, με 2 μπιφτέκια από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά (150 γρ.), 2 μπέικον, τηγανητό αυγό, πίκλες, λόλα, onion rings, τσένταρ, mayo και BBQ sauce. Οι πιο spicy τύποι θα ευχαριστηθούν το Red Ηot Chili Burger με πίκλες, λόλα, onion rings, τσένταρ, mayo και chili sauce. 

 

Το Baxter’s μπορεί να είναι ένα κλασικό μπεργκεράδικο σαν αυτό που θα συναντούσες σε κάποιο highway της Αμερικής, αλλά από πίσω βρίσκεται μπόλικη οικογενειακή φροντίδα και περιποίηση. Στην κουζίνα θα βρεις τον πατέρα της Δανάης και της Φωτεινής να ψήνει, ενώ όλο το μενού είναι επιμελημένο από φίλους μάγειρες. Κι όταν κάτι έρχεται από φίλους, σου προσφέρεται κι εσένα σαν να είσαι ένας καλός φίλος που βρήκε το δικό του στέκι για να απολαμβάνει core street food σε μια ποιοτική εκδοχή.

 

Baxter΄s
Αυτό το new entry ήρθε στη Ν. Ερυθραία για να καλύψει ένα κενό στη street food σκηνή της και το έκανε με έναν τρόπο απόλυτα αυθεντικό. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ελ. Βενιζέλου 159, Ν. Ερυθραία, 211 001 0272 

Facebook: baxters_meat_sandwiches

Instagram: baxters_meat_sandwiches

Οδηγός Γεύσης