ADVERTORIAL

 

Το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία, αρκεί να βρεις τον τρόπο να απολαύσεις αυθεντικά summer vibes. Οι αυλές των TGI Fridays™ γίνονται ιδανικό σκηνικό για να ζήσεις τους καλοκαιρινούς ρυθμούς, με γεύσεις και δροσιστικά κοκτέιλ που θα σε μεταφέρουν στις ακτές της Λατινικής Αμερικής και θα σου φτιάξουν τη διάθεση με την πολύχρωμη γευστική παράδοση του Μεξικού. 

 

Διάλεξε το αγαπημένο σου TGI Fridays™ και απόλαυσε τη χαλαρή ατμόσφαιρα της αυλής του, ενώ παραδίνεσαι στην απόλυτη cocktailing εμπειρία, συνοδεία των αγαπημένων bar food γεύσεων που θα λατρέψεις! Τα τραγανά Chili Nachos με λαχταριστό Chili Con Carne και οι εκρηκτικές γαρίδες πανέ Dynamite Shrimps με δροσιστικό Pineapple Pico de Gallo και ελαφρώς πικάντικη Boom Boom sauce, είναι τα must αυτού του καλοκαιριού. Τα Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites επανεμφανίζονται για να ενθουσιάσουν όσους έχουν λατρέψει ήδη αυτές τις τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού επικαλυμμένες με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey.

 

Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα TGI Fridays™

 

Κι επειδή τα αυθεντικά summer vibes περνάνε από τα χεράκια των έμπειρων bartenders, τα κοκτέιλ των TGI Fridays™ συμπληρώνουν την πιο απολαυστική εμπειρία της πόλης. Η φλογερή Spicy Pineapple Margarita με el Jimador Blanco είναι η πρόταση που έχει τη γεύση του καλοκαιριού, ενώ το Caribbean Rum Punch σε ταξιδεύει στις ακτές της Καραϊβικής. Η λίστα με τις πολύχρωμες δροσιστικές μείξεις συμπληρώνεται από το new entry Bahama Mama. Ώριμο και γλυκό με Havana Club Aejo 3 Aos, όπως η γεύση των καλοκαιρινών φρούτων ένα ζεστό απόγευμα. Όπως και το Tropical Island με Αbsolut Vodka και Beefeater London Dry Gin, είναι πραγματική απόδραση σε ένα τροπικό νησί. Και φυσικά δεν λείπουν από τα σέικερ των TGI Fridays™ η κλασική και αγαπημένη αξία ενός Zombie ή η στακάτη γεύση του ιστορικού Fresh Lynchburg Lemonade, αλλά και η δροσιστική διάθεση του Englishman in New York. Στα TGI Fridays™ το καλοκαίρι κάνει τη δική του στάση και έχει τη γεύση της Classic Margarita σε μια frozen εκδοχή με γεύση lime, φράουλα ή μάνγκο που θα λατρέψεις!

 

Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα TGI Fridays™

 

Μεξικάνικες γεύσεις, δροσιστικές μείξεις, καλοκαιρινή φιέστα και χαρούμενη ατμόσφαιρα είναι ο συνδυασμός της απόλυτης summer εμπειρίας σε μία από τις αυλές των TGI Fridays™. Είτε διαλέξεις τον κήπο της Κηφισιάς ή της Γλυφάδας, είτε την κρυμμένη αυλή των Αμπελοκήπων ή τον εκπληκτικό χώρο στον Φλοίσβο με θέα στη μαρίνα, όλα όσα αλλάζουν το καλοκαίρι στην πόλη είναι εδώ. Αν είσαι τύπος του κέντρου, σε περιμένει η summer urban ατμόσφαιρα των Fridays™ στο Κολωνάκι και στην Καπνικαρέα. Εσύ απλώς ζήσε την cocktailing εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις και φέρε τις διακοπές πιο κοντά σου!

 

www.fridays.gr, Facebook: TGI Fridays Greece, Instagram: tgifridaysgr YouTube: TGI Fridays Greece

Οδηγός Γεύσης