Η περιοχή του Ψυρρή έχει πάντα μικρές εκπλήξεις που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι μακριά από την Αθήνα. Η ταράτσα του Τhe Artist είναι ένα από αυτά τα σημεία που σε απογειώνουν πάνω από την πόλη και σε φέρνουν πιο κοντά στον ουρανό. Εδώ θα περάσεις κάποιες από τις πιο χαλαρωτικές βραδιές του καλοκαιριού, πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ σε ένα υπέροχο minimal, industrial περιβάλλον που ξυπνά τις αναμνήσεις του κτιρίου. Ένα στέκι καλλιτεχνών που σήμερα φιλοξενεί στιγμές καθημερινές μέσα από μια αισθητική η οποία ξεχωρίζει.

 

The Artist

 

Η λίστα με τα κοκτέιλ που έχει δημιουργήσει ο bar manager Αχιλλέας Τσιριγκάκης είναι μια σειρά από signature προτάσεις που εμπνέονται από την ελληνική παράδοση γι’ αυτό σε πολλά από αυτά θα συναντήσεις γεύσεις άκρως ελληνικές που συνδυάζονται με έναν τρόπο ιδιαίτερο, προσφέροντας μια φανταστική drinking εμπειρία. Το απόσταγμα από φραγκόσυκο, το ελληνικό γιαούρτι, τα βότανα και τα μυρωδικά της χώρας μας βρίσκουν τη θέση τους στις δημιουργικές επιλογές της cocktail list.

 

Δίπλα τους, τα πιάτα του σεφ Έλβι Δημήτρη Ζύμπα που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου συμπληρώνουν με τον δικό τους τρόπο την όλη εμπειρία. Κι εδώ η ελληνική κουζίνα έχει την τιμητική της, αφού το μενού επανερμηνεύει συνταγές οικείες φτιαγμένες με φρέσκιες, ποιοτικές πρώτες ύλες.

 

The Artist

 

Σε αυτό το roof top η καλοκαιρινή Αθήνα βρίσκει ένα σημείο όπου όλα μοιάζουν να αφήνουν μακριά την καθημερινότητα, δημιουργώντας μια μικρή, πολύτιμη απόδραση. Το The Artist τιμά το παρελθόν αυτής της γειτονιάς και ταυτόχρονα ζωγραφίζει με έναν άκρως καλλιτεχνικό τρόπο το μέλλον της.

 

Μελανθίου 4, 210 3238012

Facebook: The Artist Athens 

Instagram: theartistathens

Οδηγός Γεύσης