Στην Αποστόλου Παύλου, τον πεζόδρομο του Θησείου, με θέα την Ακρόπολη το Hill Athens προτείνει σύγχρονη ελληνική κουζίνα με ξεκάθαρες γεύσεις που αντλούν τη δύναμή τους από την απλότητα και την ποιότητα της πρώτης ύλης. Ένα καλό παράδειγμα: η παραδοσιακή συνταγή της Καρπάθου με το χταπόδι, τις κυδωνάτες πατάτες, λίγη ντομάτα, λαδολέμονο και ρίγανη που ψήνεται και μελώνει στον φούρνο. Το Hill Athens σερβίρει καθημερινά brunch menu με πιάτα όπως πεϊνιρλί, καγιανά, αυγοφέτες. Το μεσημέρι η κάρτα εμπλουτίζεται για ένα ελαφρύ γεύμα, ενώ για το δείπνο είναι διαθέσιμο το πλήρες μενού του εστιατορίου.