Φρέσκο ψάρι και γαρίδες σε αφθονία σερβίρει το «Γαριδάδικο» στο Χαλάνδρι με, ή χωρίς τη συνοδεία Βολιώτικου τσίπουρου. Ο Μιλτιάδης Τσιγάρης, ξεκίνησε ως καραβομάγειρας και πλέον με εμπειρία 15 χρόνων σε κουζίνες εστιατορίων δημιουργεί ισορροπημένη ελληνική κουζίνα με έμφαση στο φρέσκο υλικό. Το μενού περιλαμβάνει μια σειρά πιάτων με γαρίδες από τα ελληνικά νερά, αλλά και μεγάλες γαρίδες από τις θάλασσες του Ειρηνικού και Ατλαντικού που προσφέρονται ψητές, τηγανητές, σε μακαρονάδες και σαγανάκι.