Το Εν Φιάλη ξεκίνησε πριν από περίπου 20 χρόνια στο Κουκάκι, πουλώντας εκλεκτά κρασιά. Πλέον έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μια απλή κάβα.

 

Έχει γίνει ένας πραγματικός παράδεισος του fine drinking, όπου σε περιμένουν γύρω στις 160 ετικέτες ουίσκι, με πολλές σκωτσέζικες, γιαπωνέζικες, ινδικές αλλά και μπόλικες ιρλανδικές ανάμεσα τους, για να τις ανακαλύψεις και να αφεθείς στην υπέροχη γεύση τους.

 

Εν Φιάλη
Ένας πραγματικός παράδεισος του fine drinking.

 

Η μεγάλη όμως διαφορά του Εν Φιάλη από όλες τις υπόλοιπες κάβες είναι η καινοτομία του να διαθέτει έναν κατάλογο με 70 ετικέτες εκλεκτών ουίσκι, τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις, με τιμές που ξεκινάνε από το 1,5 ευρώ η μεζούρα των 15 ml, ώστε να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο γευστικά. Και οι καινοτομίες δεν σταματάνε εδώ!

 

Κάθε χειμώνα, από Οκτώβρη μέχρι Μάρτη διοργανώνονται γευστικές παρουσιάσεις, όπου κάθε φορά μας συστήνουν και μία διαφορετική ομάδα ουίσκι, καθώς και σπάνιες ή δυσεύρετες φιάλες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

 

Εν Φιάλη
Η διαφορά του Εν Φιάλη από όλες τις υπόλοιπες κάβες είναι η καινοτομία του να διαθέτει έναν κατάλογο με 70 ετικέτες εκλεκτών ουίσκι, τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις, με τιμές που ξεκινάνε από το 1,5 ευρώ η μεζούρα των 15 ml.

 

Επιπλέον, στο Εν Φιάλη θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών από μικρά, ανερχόμενα οινοποιία αλλά και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.


Extra Tip: Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στις παρουσιάσεις ουίσκι που διοργανώνει το Εν Φιάλη καλό θα ήταν να συντονιστείς στη σελίδα του στο Facebook για να ενημερώνεσαι για τις παρουσιάσεις και να κλείνεις έγκαιρα θέση.

 

Εν Φιάλη, Βεΐκου 36, Κουκάκι, 210 9224961, FΒ: En fiali