Το Casablanca social club γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας του με ένα ξεχωριστό πάρτι

Casablanca social club 4years Facebook Twitter
0

Ήταν Πέμπτη 4 Οκτωβρίου του 2018 και όλα ήταν «σχεδόν» έτοιμα. Επί ενάμιση χρόνο γίνονταν εργασίες, τρέξιμο σε υπηρεσίες, αναζήτηση της ταυτότητας και συνεργατών, δοκιμές συνταγών του chef μέσα από τάπερ, των υποψήφιων cocktails της επικείμενης λίστας σε νεροπότηρα και παντού υπήρχε η σκόνη που αναδύει πάντα ο σοβάς, κάθε φορά που τον σκαλίζει η νέα χρήση. Η αιωνόβια σκόνη είχε ένα άρωμα που δεν έπρεπε να χαθεί. Με αυτή δημιουργήθηκαν καινούργια πατίνα, βερνίκι και σοβά. Το άρωμά της είναι ακόμα εκεί. Το παρελθόν έγινε ένα με την πρώτη ύλη του μέλλοντος,  δηλώνει το «παρόν» και διηγείται την ιστορία του κτιρίου. Μια ιστορία που συνεχίζεται από εκείνη την Πέμπτη που όλα ήταν «σχεδόν» έτοιμα και άνοιξε ξανά η περίτεχνη καγκελόπορτα της αυλής. 

Casablanca social club 4years Facebook Twitter
Casablanca social club 4years Facebook Twitter
Casablanca social club 4years Facebook Twitter

Fb: Casablanca Social Club    SKG: Bασιλίσσης Όλγας 18    Rsv: 2311243609

Προτάσεις εξόδου
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τhe Meet Market στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Προτάσεις εξόδου / Τhe Meet Market: Μια καλοκαιρινή γιορτή δημιουργικότητας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί συγκεντρώνονται κάτω από την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, για να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους.
THE LIFO TEAM
beautiful south

Προτάσεις εξόδου / «Beautiful South»: Μια έκθεση στο King George Hotel

Η έκθεση θα αναδείξει τη διπλή ταυτότητα του ξενοδοχείου ως ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία και σημεία συνάντησης της Αθήνας και ταυτόχρονα ως ένας από τους χώρους που επιχειρεί να γεφυρώσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
THE LIFO TEAM
11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Προτάσεις εξόδου / Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: 11ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Νέες καλλιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες δημιουργούν και παρουσιάζουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο performances σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) από την Κυριακή 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ