Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο ένα παλιό αθηναϊκό σπίτι και η εσωτερική του αυλή μεταμορφώθηκαν στο πιο ελεύθερο spot της πόλης. Λίγο πριν χειμωνιάσει είναι η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσει την μεταμόρφωσή του αυτή με ένα Opening Party που όλοι θα θυμούνται για καιρό.


Με φόντο ένα σκηνικό βγαλμένο από την belle epoque και με αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του En Lefko 87.7 στα decks, το Saorsa Athens συστήνεται στο κοινό και γιορτάζει τα πρώτα του βήματα με ένα Open Air Party το Σάββατο 14/10 στην πιο γραφική αυλή της πόλης. Το πάρτυ ξεκινάει από νωρίς και το πρόγραμμα δεν σταματάει μέχρι να εγκαταλείψει κι ο τελευταίος το dance floor.

 

 

 

Από τις 17:00 για τους απανταχού coffee lovers, οι baristas της Kudu Coffee Roasters εκπαιδεύουν τους γευστικούς τους κάλυκες στις πιο εκλεπτυσμένες και εκλεκτές γεύσεις που μπορεί να προσφέρει ένας espresso και η DJ Roses τους προετοιμάζει για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει...


Από τις 19:30 τα decks αναλαμβάνει ο En Lefko 87.7 και συγκεκριμένα τρεις απ' τους πιο αγαπημένους παραγωγούς του! Οι Εύα Μπουντούρη, Σάκης Τσιτομενέας και Γιώργος Μπακαλάκος (aka ΝΤΕΪΒΙΝΤ) υπόσχονται να ξεσηκώσουν τους πάντες με τις μουσικές τους και το Sailor Jerry θα είναι εκεί ...to spice things up!

 

Την μουσική πριν και μετά τους παραγωγούς του En Lefko θα αναλάβει η DJ Roses.

 

Saorsa Athens

Giatrakou 2

Athens, Greece