1+1 =1! Τα μυστικά του καλοκαιρινού φλερτ και το tip που θα κάνει τη διαφορά

LIFOTEAM 11.6.2019 | 10:43

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Φέρε στο νου σου τις φορές που ξύπνησες με τη μυρωδιά του καφέ, τις φορές που μια μπουκιά σοκολατόπιτας πήρε κάθε έννοια μακριά. Δες με τα μάτια του νου σου το ζεστό τυρί να κυλάει από ένα κομμάτι πίτσα και θυμήσου εκείνο το μπέργκερ που σε έκανε να γλείφεις τα δάχτυλά σου. Κράτησε τώρα όλες αυτές τις αισθήσεις στο μυαλό και διάβασε πώς θα κερδίσεις το παιχνίδι του έρωτα αυτό το καλοκαίρι. Γιατί αν δεν είναι το φαγητό, έρωτας, τότε τι είναι;

 

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Οι 1+1 προσφορές του efood επιστρέφουν από τις 5 έως και τις 25 Ιουνίου και κάνουν το καλοκαιρινό φλερτ πιο εύκολο από ποτέ! Πώς θα το κάνεις και εσύ; Μπαίνεις στο efood, επιλέγεις το φίλτρο 1+1 και βρίσκεις προσφορές για φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 1000 καταστήματα! Ένας παραγγέλνει, δύο απολαμβάνουν.

 

Κι αν θες λίγη βοήθεια παραπάνω για να πλοηγηθείς στα μυστήρια νερά του καλοκαιρινού έρωτα, διάβασε τα παρακάτω tips!

 

1

Για να καλοπεράσεις πρέπει πρώτα να καλοκεράσεις

Το φαγητό φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά! Κάθε μπουκιά ενεργοποιεί όλες μας τις αισθήσεις και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί οικειότητα ακόμα και ανάμεσα σε δύο, μέχρι πρότινος, ξένους! Γι'αυτό κέρασε τον πρωινό καφέ στο office crush σου και μην το πολυσκέφτεσαι. Άλλωστε έχεις το 1+1 του efood ως την τέλεια δικαιολογία.

 

1+1 =1! Τα μυστικά του καλοκαιρινού φλερτ και το tip που θα κάνει τη διαφορά

 

2

Μην διστάσεις να βγάλεις την περιπετειώδη σου πλευρά

Αν νιώθεις πως έχεις πέσει σε τέλμα είναι πολύ πιθανό πως επηρεάζεται και η συναισθηματική σου ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις κάτι νέο! Γιατί λοιπόν δεν ξεκινάς αλλάζοντας το αγαπημένο σου delivery με κάποιο άλλο; Μπες και δες τις 1+1 προσφορές του efood για να εμπνευστείς. Κάλεσε και τον νέο, κούκλο γείτονα και δοκιμάστε μαζί νέες γεύσεις!

 

3

Έλα σε επαφή με το συναίσθημά σου

Ακούγεται δύσκολο όμως είναι η κίνηση ματ που θα σε κάνεις να ξεχωρίζεις. Στο φλερτ δεν χωράει η υπερανάλυση και η συστολή. Εμπνεύσου από την 1+1 καμπάνια του efood και πες στο καλοκαιρινό σου φλερτ "Είσαι της ζωής μου το ένα. Σε κερνάω άλλο ένα!" Μην μείνεις στα λόγια όμως, κάν'το κιόλας.

 

1+1 =1! Τα μυστικά του καλοκαιρινού φλερτ και το tip που θα κάνει τη διαφορά

 

4

Απόφυγε την ένταση του καύσωνα

Όλοι γνωρίζουν πως ο καύσωνας δημιουργεί ένταση. Και αυτή η ένταση εύκολα μετατρέπεται σε μικροκαυγαδάκια και γκρίνια. Κράτα λοιπόν τις θερμοκρασίες σε ευνοϊκά για τον έρωτα επίπεδα χρησιμοποιώντας το απόλυτο tip: τις 1+1 προσφορές του efood! Για όλες τις φορές που θα σου (ξανα)πει "Θα φάω λίγο από το δικό σου", εσύ θα την κεράσεις και θα ησυχάσεις. 

 

Μπες στο efood, επίλεξε το φίλτρο 1+1 και παράγγειλε καφέ, σνακς, φαγητό από 1000+ καταστήματα. Ένας παραγγέλνει, δύο απολαμβάνουν... κι έχεις τον καλοκαιρινό έρωτα στην τσέπη!

 

 

 

1+1 =1! Τα μυστικά του καλοκαιρινού φλερτ και το tip που θα κάνει τη διαφορά