Μετά από σαράντα χρόνια γάμου, ο Γκραντ και η Φιόνα έχουν φτιάξει μια ήρεμη ιδανική ζωή. Όταν όμως η Φιόνα αρχίζει να χάνει σταδιακά τη μνήμη της και εισαχθεί σε γηροκομείο, οι καλά κρυμμένες ρωγμές του γάμου τους θα έρθουν στην επιφάνεια. Ο χρόνος που αναγκαστικά θα περάσουν χώρια, τους απομακρύνει, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν η Φιόνα αρχίσει να ερωτεύεται έναν άλλο ασθενή. Μία σκληρή δοκιμασία για δύο ανθρώπους που βρίσκονται στα τελευταία στάδια μιας πολύπλοκης αλλά πλούσιας ζωής και μία τρυφερή συγκινητική ταινία για τη μνήμη, τη συντροφικότητα, την προδοσία και την αγάπη.
Ένας μοναχικός πατέρας δέχεται επίσκεψη από τα ανήλικα παιδιά του στις ΗΠΑ, δυο αδελφές επισκέπτονται τη μητέρα τους στο Δουβλίνοο, δυο δίδυμα αδέρφια επισκέπτονται το διαμέρισμα των γονιών τους στο Παρίσι.
Η Άννα (Έλλη Τρίγγου), μια ανερχόμενη συγγραφέας που παλεύει να ολοκληρώσει το πρώτο της βιβλίο, συναντά τον Μιχάλη (Γιάννη Ποιμενίδη), έναν ιδεαλιστή δικηγόρο που ξέρει να χειρίζεται καλά τις λέξεις. Μία τυχαία συνάντηση στο βιβλιοπωλείο της οικογένειάς της θα ανατρέψει τελείως τις ζωές τους.
Όταν η διακεκριμένη ψυχίατρος Λίλιαν Στάινερ μαθαίνει για τον θάνατο ενός από τους ασθενείς της, αναστατώνεται βαθιά. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, αποφασίζει να ερευνήσει.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0