«Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο ανήμερο»: Το βιβλίο του Θανάση Λάλα για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή

Ένα βιβλίο φτιαγμένο αριστουργηματικά με την ευφυΐα του Θανάση Λάλα, που αποκρυπτογραφεί τη ζωή και την προσωπικότητα του σπουδαίου ερμηνευτή.

LIFOTEAM 23.2.2021 | 19:52

Η πολυσύνθετη προσωπικότητα του δημοφιλούς τραγουδιστή επιχειρείται μέσα από: 192 αυτογραφικά διηγήματα διαλόγου, 61 φωτογραφικές αφηγήσεις, 1 λίστα µε όλα όσα ο ίδιος επιθυμούσε και 14 μαρτυρίες για τον Στέλιο Καζαντζίδη από τους: Άκ. Πάνου, Μαρινέλλα, Μ. Χατζιδάκι, Σ. Μάλαμα, Γ. Νταλάρα, Γ. Μπιθικώτση, Ελ. Βιτάλη, Δ. Σαββόπουλο, Στ. Κουγιουμτζή, Χ. Αλεξίου, Β. Καζαντζίδη, Σ. Χανούμ, Χρ. Νικολόπουλο και Λευτέρη Παπαδόπουλο.


Ο Στέλιος Καζαντζίδης για πρώτη φορά μιλάει για τη φήμη, το χρήμα, το αναγκαίο της ζωής, τα δώρα του Θεού, για τον πολλαπλασιαστή της αντοχής του βασανισμένου ανθρώπου, για την καταγωγή του θυμού του, για το κόστος της ειλικρίνειας, τα λάθη, τις εμμονές, τα κουσούρια, για τους ανθρώπους που αδίκησε και γι' αυτούς που τον αδίκησαν, για τα κοροϊδιλίκια των ανθρώπων της νύχτας, για τους ανθρώπους που χτίζουν θεόρατα σπίτια για να ζήσει μέσα ο «κύριος Κανένας», για τον εθισμό της συνήθειας, για τη μεγάλη φωνή που έχει ανάγκη την ψυχή, για τον μετρονόμο της ευτυχίας, τη Ζωή, τη σεναριογράφο της ζωής, για την πείνα, το «ξύλο χωρίς όρια», τα ναρκωτικά, τον τζόγο. Κλείνει τη διαμάχη με τον Χρήστο Νικολόπουλο και ο Χρήστος δίνει στη δημοσιότητα για πρώτη φορά ένα από τα γράμματα που του έστελνε ο Στέλιος από την Αμερική.


Μια κατάθεση ψυχής που φωτίζει άγνωστες πτυχές της ζωής του και ξαναζωντανεύει τον γίγαντα του ελληνικού πενταγράμμου μέσα από ένα βιβλίο.

 

Στέλιος Καζαντζίδης, ίσως η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της Ελλάδος!

 

«Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο ανήμερο»: Το βιβλίο του Θανάση Λάλα για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή
Ο Στέλιος Καζαντζίδης με τον Στράτο Διονυσίου

 

«Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο ανήμερο»: Το βιβλίο του Θανάση Λάλα για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή
Ο Θανάσης Λάλας, συγγραφέας του βιβλίου Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο ανήμερο.

 

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αρμός

www.armosbooks.gr

Με αγορές άνω των €20 δωρεάν μεταφορικά!

Facebook, Instagram

Οδηγός Βιβλίου