Η Αμάντα Μιαχαλοπούλου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στο Κομπραί

Το βιβλιοπωλείο Κομπραί υποδέχεται την Αμάντα Μιαχαλοπούλου με το νέο της βιβλίο «Η μεταμόρφωσή της» την Πέμπτη 18 Μαΐου.

The LiFO team, 13.5.2023 | 19:09

Την Πέμπτη 18 Μαΐου η βραβευμένη συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου θα βρεθεί με το νεό της βιβλιό «Η μεταμόρφωσή της», στο αγαπημένο βιβλιοφιλικό στέκι της πόλης, το βιβλιοπωλείο Κομπραί.

cover
Αμάντα Μιχαλοπούλου, Η Μεταμόρφωσή της, εκδόσεις Καστανιώτη

 

Η Susan Sontag γράφει στα ημερολόγια της πως ενδιαφέρεται μονάχα για ανθρώπους σε μια διαρκή κατάσταση μεταμόρφωσης του εαυτού τους. Η μεταμόρφωση της  Αμάντας Μιχαλοπούλου είναι μια νουβέλα για το τέλος των φύλων, την κατάρρευση των κοινωνικά καθορισμένων ρόλων και την ύπαρξη σε έναν νέο θαρραλέο και ερμαφρόδιτο κόσμο. Ο καπιταλισμός μας απογοήτευσε αλλά επιχειρώντας μια αλλαγή παραδείγματος, η Αμάντα Μιχαλοπούλου μας υπενθυμίζει πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να αναζητήσουμε τον έρωτα, την ελπίδα και την πρόοδο σε ένα κόσμο του οποίου την πολυπλοκότητα συχνά ξεχνάμε. 

 

Με την Αμάντα Μιχαλοπούλου θα συνομιλήσουν οι:

  • Κάρεν Έμεριχ, μεταφράστρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια συγκριτικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον
  • Βίβιαν Στεργίου, συγγραφέας.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tο βιβλιοπωλείο Κομπραί φιλοεξενεί την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 19:30, την Αμάντα Μιχαλοπούλου και τις εκδόσεις Καστανιώτη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Η μεταμόρφωσή της».

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ


 

Οδηγός Βιβλίου