«Φλόγα και Άνεμος» του Στέφανου Δάνδολου

Ο Στέφανος Δάνδολος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Φλόγα και Άνεμος».

LIFOTEAM 24.2.2020 | 00:00

Μετά την επιτυχία της Ιστορίας Χωρίς Όνομα ο Στέφανος Δάνδολος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Φλόγα και Άνεμος». Μέσα από ανέκδοτες επιστολές, αρχειακό υλικό και μαρτυρίες, ο Στέφανος Δάνδολος φέρνει στο φως τη ζωή της θρυλικής Κυβέλης και την ταραχώδη σχέση της με τον Γεώργιο Παπανδρέου, ζωντανεύει αθέατες πτυχές του θεάτρου και της πολιτικής, ενώ παράλληλα, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την πραγματικότητα με τη μυθοπλασία, χτίζει ένα επικό μυθιστόρημα για τον έρωτα, τον θάνατο και την ελευθερία.

 

Το Public Συντάγματος και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Στέφανου Δάνδολου, «Φλόγα και Άνεμος». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Public Café Συντάγματος, τη Δευτέρα 24 Φεβρουάριου και ώρα 21.00.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Εριφύλη Μαρωνίτη και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Πάνος Αμυράς, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Βαλεντίνη Ποταμιάνου, δισεγγονή της Κυβέλης, που είναι και μία από τις κεντρικές ηρωίδες του μυθιστορήματος.

ΠΟΤΕ24/02/2020 - 24/02/2020
ΠΟΥPUBLIC (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)
Οδηγός Βιβλίου