Εκδήλωση για το βιβλίο «Ο Καθρέφτης & η προφητεία του Γκρέινορθ»

LIFOTEAM 17.12.2016 | 00:00

Η Μικρή Άρκτος και η Panas Group διοργανώνουν εκδήλωση για  την κυκλοφορία του παιδικού μυθιστορήματος του Αντώνη Μυλωνάκη, με τίτλο «Ο Καθρέφτης & η προφητεία του Γκρέινορθ». Το βιβλίο αφηγείται μια επική μεσαιωνική ιστορία δύο νέων που ξεκινούν ένα μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι για την ανακάλυψη ενός πανίσχυρου συμβόλου.

  

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας το βιβλίο κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και οι ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις το καθιστούν το επόμενο best seller. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στη στολισμένη στοά Σπύρου Μήλιου, στο Bar de Theatre, ενώ τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα συμπληρώσουν διαδραστικά happenings, ξυλοπόδαροι, μαγικά tricks, χριστουγεννιάτικα κεράσματα για τους μικρούς φίλους και κρασί για τους μεγάλους.  

 

Το βιβλίο: 

Μια επική μεσαιωνική ιστορία δύο νέων που ξεκινούν ένα μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι για την ανακάλυψη ενός πανίσχυρου συμβόλου. Το ταξίδι τους γίνεται σ' ένα κόσμο γεμάτο σύμβολα, ευφάνταστη δράση και ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις, ένα κόσμο στον οποίο το Κακό διαχειρίζεται την έννοια της ματαιοδοξίας και του κενού προκειμένου να εξουσιάσει και να καταστρέψει την ανθρώπινη ψυχή.

 

Εχθροί της ματαιοδοξίας και της κενότητας, το θάρρος και το πείσμα μιας νέας και ενός νέου, που με αυταπάρνηση και επιμονή θα αντιπαρατεθούν και θα πολεμήσουν τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία, βαθιά ανθρώπινη αλλά και γεμάτη εκπλήξεις. 

ΠΟΤΕ17/12/2016 - 17/12/2016
ΠΟΥΣΤΟΑ ΣΠΥΡΟΥ ΜΗΛΙΟΥ, CITY LINK
Οδηγός Βιβλίου