Οι εκδόσεις Κάκτος κλείνουν 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο του βιβλίου και το γιορτάζουν με έναν νέο χώρο, ένα στέκι που ήρθε στην ιστορική Αιόλου για να στεγάσει τις πιο χαλαρωτικές στιγμές μας, συνδυάζοντας την ανάγνωση με την απόλαυση ενός αρωματικού καφέ ή ενός σπιτικού γλυκού.

 

Το BOOKBAR by Kaktos είναι το new entry που θα λατρέψουν οι βιβλιόφιλοι και θα κάνει βιβλιόφιλους όσους δεν είναι. Στον χώρο, όπου συνδυάζεται η σύγχρονη αισθητική με την ιστορικότητα της περιοχής, μπορείς να βρεις, εκτός από τις κυκλοφορίες των εκδόσεων Κάκτος, νέους τίτλους από άλλους εκδότες αλλά και προτάσεις για δώρα, όπως κεριά, σελιδοδείκτες και κούπες.

 

BOOKBAR by Kaktos

 

Εδώ θα ζήσεις στιγμές αληθινών αποδράσεων, καθώς ξεφυλλίζεις το νέο σου ανάγνωσμα και συνοδεύεις το ταξίδι στις σελίδες του με ένα ρόφημα ή ένα ποτήρι κρασί και κάποια από τα περιποιημένα σαντουιτσάκια της κουζίνας. Εκτός από τα ξύλινα τραπεζάκια που λούζονται στο φως πίσω από τις μεγάλες τζαμαρίες, στο BOOKBAR by Kaktos θα αγαπήσεις τη γωνία με την όμορφη πολυθρόνα μπροστά από την τεράστια βιβλιοθήκη, που σε καλεί να αράξεις και να ευχαριστηθείς κάθε λεπτό σου εδώ.

 

Αν, μάλιστα, μπορείς να δουλέψεις remote, στο κάτω επίπεδο έχει δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο co-working space σε συνεργασία με την Cube, που, εκτός από την καθημερινή λειτουργία του ως χώρου εργασίας, φιλοξενεί κάθε τόσο εκδηλώσεις καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. 

 

Οι εκδόσεις Κάκτος, ξεκινώντας το 1974, έχουν εκδώσει μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια εμβληματικά έργα της παγκόσμιας και ελληνικής λογοτεχνίας, ενώ από το 1991 έχουν επικεντρωθεί στην έκδοση της σειράς «Αρχαία Ελληνική Γραμματεία - Οι Έλληνες», με προοπτική να μεταφράσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα (και παγκοσμίως) τα έργα όλων των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων σε διάφορες γλώσσες. 

 

Με το νέο στέκι τους BOOKBAR by Kaktos δημιουργούν μία ακόμα εμπειρία όπου η χαρά της ανάγνωσης γίνεται και πάλι μέρος της καθημερινότητάς μας.

 

Αιόλου 39 & Βορέου, 210 3303192 

Facebook: Bookbar by Kaktos

Instagram: @bookbar_by_kaktos

Οδηγός Βιβλίου