Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τη Faust Post-Production House

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τη Faust Post-Production House Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ξανά διά ζώσης, στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ρόβινι, απονεμήθηκαν τα βραβεία της Golden Drum για το 2022.

Εκπρόσωποι των κορυφαίων agencies και εταιρειών παραγωγής της Ευρώπης βρέθηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Κροατίας για να τιμήσουν και να βραβεύσουν τις κορυφαίες διαφημιστικές δουλειές και ταινίες του 2022.

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τη Faust Post-Production House Facebook Twitter

Μεταξύ των πολυπόθητων βραβείων φιγουράρει φέτος μια ελληνική παρουσία: η ταινία The Monster, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) δημιουργία της διαφημιστικής εταιρείας The Newtons Laboratory  που υλοποιήθηκε από την Boo Productions και την εταιρεία Faust, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία του post-production.

Το The Monster, σε σκηνοθεσία Bjorn Ruhmann, έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση και στο διαδίκτυο τον Ιούνιο του 2022 κι έγινε αμέσως viral, αποσπώντας θερμά σχόλια από το κοινό, κέρδισε το Silver Drum (αργυρή διάκριση) στην κατηγορία Special / Visual Effects (Ειδικά / Οπτικά Εφέ) του τομέα Craft Drum / Motion Craft (Video / Moving images).

Το εντυπωσιακό «τέρας» που δημιούργησαν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες της Faust πρωταγωνίστησε στην ταινία που αποτελεί μια προωθητική ενέργεια του Προγράμματος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αττικής «Δώσε Αξία Στα Σκουπίδια Σου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Το «τέρας» των σκουπιδιών απειλεί τον πλανήτη, μεγαλώνει διαρκώς, γίνεται ολοένα και πιο αποκρουστικό και επικίνδυνο. Στην αντιμετώπισή του μπορούμε να συμβάλουμε όλοι, ξεκινώντας με το πιο απλό: διαχωρίζοντας τα απορρίμματά μας και ανακυκλώνοντάς τα, χρησιμοποιώντας τους σωστούς κάδους και «δίνοντάς τους αξία» – ακριβώς, δηλαδή, αυτό που προτείνει η ταινία με τον πιο εύγλωττο και οπτικά εντυπωσιακό τρόπο.

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τη Faust Post-Production House Facebook Twitter

Σε μια κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό, απέναντι σε ταινίες που ξεχώρισαν παγκοσμίως για την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και την εντυπωσιακή χρήση και ενσωμάτωση των ειδικών εφέ στο storytelling, το «τέρας» που δημιουργήθηκε από τη Faust για την ενέργεια της Περιφέρειας Αττικής εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, που του απένειμε το περίοπτο Silver Drum.

Τέχνες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από το Ξέφωτο: Η εικαστικός Νάνα Σαχίνη αποκαλύπτει έναν αθέατο κόσμο

Τέχνες / Μέσα από το Ξέφωτο: Η εικαστικός Νάνα Σαχίνη αποκαλύπτει έναν αθέατο κόσμο

Το Ξέφωτο είναι η τελετουργική φυγή, ο χώρος που χορεύουν οι μάγισσες στο συλλογικό φαντασιακό, εκεί που κατοικοεδρεύουν οι νύμφες, η πλατεία στην πόλη, η πολλαπλότητα που δεν περιχαρακώνεται.
NEWSROOM
MYKONOS ART FESTIVA: Μια μεγάλη γιορτή για την τέχνη ξεκινάει στη Μύκονο

Τέχνες / Mykonos Art Festival 2022: Μια μεγάλη γιορτή για την τέχνη ξεκινάει στη Μύκονο

ο Mykonos Art Festival 2022 φιλοδοξεί φέτος να αγκαλιάσει όλους τους χώρους της δημιουργίας, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού αλλά και τις τοποθεσίες – φορείς ιστορίας και παράδοσης.
THE LIFO TEAM
Διαγωνισμό Γραφιστικού Σχεδιασμού Αφίσας: «Water & Movement»

Τέχνες / «Water & Movement»: Διαγωνισμός γραφιστικού σχεδιασμού αφίσας από την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα και το Flux Laboratory

Το 2022, το «The New Now» εξερευνά το πεδίο «Water & Movement» και προσκαλεί ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών που ζουν στην Ελλάδα, σε έναν διαγωνισμό γραφιστικού σχεδιασμού αφίσας.
THE LIFO TEAM
Η Σαουδική Αραβία αποχαιρέτησε τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, με την παράσταση χορού “THE THREAD” ΤΟ ΝΗΜΑ

Τέχνες / Η Σαουδική Αραβία αποχαιρέτησε τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, με την παράσταση χορού «THE THREAD» ΤΟ ΝΗΜΑ

Το τελευταίο έργο του Βαγγέλη Παπαθανασίου παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία – χορογραφία  Russell Maliphant, κοστούμια Μαίρης Κατράντζου, φωτισμούς – Michael Halls.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ