Κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE: Τα καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμασίας ξεκινούν

Κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE: Μαθήματα προετοιμασίας - Summer Intensive 2022 Facebook Twitter
0

Φέτος το καλοκαίρι, το κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE στον Κεραµεικό, αφήνει τις πόρτες του ανοιχτές για τα µαθήµατα προετοιµασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις ανώτερες επαγγελµατικές σχολές χορού.

Το κέντρο λειτουργεί από το 2002 διδάσκοντας στοχευµένα τις κλασικές µορφές χορού βοηθώντας αυτούς που επιθυµούν να αποκτήσουν επαγγελµατική πορεία αλλά και εκείνους που επιλέγουν την τέχνη αυτή ως µέσω έκφρασης και εκγύµνασης.

Κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE: Μαθήματα προετοιμασίας - Summer Intensive 2022 Facebook Twitter

Το εντατικό πρόγραµµα πλαισιώνουν τόσο Έλληνες όσο και ξένοι διεθνώς αναγνωρισµένοι και έµπειροι προσκεκληµένοι που καταφτάνουν για να µοιραστούν µε τους συµµετέχοντες, την δική τους γνώση πάνω στις βασικές τεχνικές:

Κλασικό μπαλέτο µε συνοδεία πιάνου

George Elkin – Σολίστ του Cullberg Ballet Company (Mats EK), καθηγητής χορού στην Βάρνα, Karline Marion – Σολίστ στο Lyon Opera Ballet και του Béjart Ballet Lausanne- δασκάλα χορού στο conservatoire de LYON , Danillo Zeka – Πρώτος χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής - δάσκαλος χορού, Κυριάκος Κοσµίδης - Πρώτος χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής - δάσκαλος χορού, Σοφία Τρανά - Σολίστ της όπερας της Σόφιας – δασκάλα χορού, Ζέφη Μπαρτζώκα – Πρώτη χορεύτρια του Αέναον Χοροθέατρο D. Lommel - δασκάλα χορού

Κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE: Μαθήματα προετοιμασίας - Summer Intensive 2022 Facebook Twitter

Σύγχρονο/Αυτοσχεδιασμός

Harris Gkekas – Σολίστ στο Ballet du Grand Theâtre de Geneve και στο Lyon Opera Ballet - Χορογράφος - δάσκαλος χορού, Ρούλα Κουτρουµπέλη – Πρώτη χορεύτρια στο Χοροθέατρο Οκτάνα του Κ. Ρήγου – Χορογράφος - δασκάλα χορού, Κατερίνα Λιόντου – χορεύτρια – δασκάλα χορού στις επαγγελµατικές σχολές χορού, Αντώνης Βαής – χορευτής στην οµάδα Sasha Waltz & Guests, Toula Limnaios, κ.α – δάσκαλος χορού, Δηµόκριτος Σηφάκης – χορευτής – δάσκαλος χορού, Μαρκέλλα Μανωλιάδη – χορογράφος – πρώην υπεύθυνη σπουδών στο φυτώριο της ΚΣΟΤ, δασκάλα χορού (Guest), Πέρσα Σταµατοπούλου – καλλ/κη διευθύντρια και χορογράφος της Οµάδας Σύγχρονου Χορού Π. Σταµατοπούλου – δασκάλα χορού.

Κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE: Μαθήματα προετοιμασίας - Summer Intensive 2022 Facebook Twitter

 

Το πρόγραµµα αποτελείται από 2 κύκλους στους οποίους διδάσκουν διαφορετικοί αλλά και κοινοί προσκεκληµένοι στον καθένα, ενώ κάθε εβδοµάδα που τους αποτελεί περιέχει 13 µαθήµατα (κλασικό µπαλέτο µε pointes, σύγχρονος χορός και αυτοσχεδιασµός).

Ξεκινάει καθηµερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 και ολοκληρώνεται στις 16.00. Απευθύνεται σε όλους όσους σκοπεύουν να συµµετέχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις αλλά και σε αυτούς που επιθυµούν να το παρακολουθήσουν ανεξαρτήτως αυτών. Σκοπός του είναι να προσφέρει πέρα από µια τεχνική κατάρτιση και εξέλιξη, µια ξεχωριστή εµπειρία στα νέα σας «βήµατα»!

 

Α κύκλος: 04 Ιουλίου - 05 Αυγούστου

Β΄ κύκλος: 22 Αυγούστου - 16 Σεπτεµβρίου Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων: ΧΟρΟLOGIE κέντρο χορού

Πειραιώς 76, 104 35 Κεραµεικός Αθήνα

4ος όροφος www.choro-login.com [email protected]ogie.com T: 2105231060

Facebook: https://www.facebook.com/chorologie

Instagram: https://www.instagram.com/xorologie/

Τέχνες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΑΨΥ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2022 με το Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας και Τέχνης «συν-art-ήσεις»

Τέχνες / Η ΕΠΑΨΥ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2022 με το Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας και Τέχνης «συν-art-ήσεις»

Μια κοινή δράση της ΕΠΑΨΥ και της εθελοντικής πρωτοβουλίας «Talks & Crafts» της καλλιτέχνιδος Μαρίνας Τσιρώνη που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 16 Οκτωβρίου.
THE LIFO TEAM
Μέσα από το Ξέφωτο: Η εικαστικός Νάνα Σαχίνη αποκαλύπτει έναν αθέατο κόσμο

Τέχνες / Μέσα από το Ξέφωτο: Η εικαστικός Νάνα Σαχίνη αποκαλύπτει έναν αθέατο κόσμο

Το Ξέφωτο είναι η τελετουργική φυγή, ο χώρος που χορεύουν οι μάγισσες στο συλλογικό φαντασιακό, εκεί που κατοικοεδρεύουν οι νύμφες, η πλατεία στην πόλη, η πολλαπλότητα που δεν περιχαρακώνεται.
NEWSROOM
MYKONOS ART FESTIVA: Μια μεγάλη γιορτή για την τέχνη ξεκινάει στη Μύκονο

Τέχνες / Mykonos Art Festival 2022: Μια μεγάλη γιορτή για την τέχνη ξεκινάει στη Μύκονο

ο Mykonos Art Festival 2022 φιλοδοξεί φέτος να αγκαλιάσει όλους τους χώρους της δημιουργίας, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού αλλά και τις τοποθεσίες – φορείς ιστορίας και παράδοσης.
THE LIFO TEAM
Διαγωνισμό Γραφιστικού Σχεδιασμού Αφίσας: «Water & Movement»

Τέχνες / «Water & Movement»: Διαγωνισμός γραφιστικού σχεδιασμού αφίσας από την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα και το Flux Laboratory

Το 2022, το «The New Now» εξερευνά το πεδίο «Water & Movement» και προσκαλεί ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών που ζουν στην Ελλάδα, σε έναν διαγωνισμό γραφιστικού σχεδιασμού αφίσας.
THE LIFO TEAM
Η Σαουδική Αραβία αποχαιρέτησε τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, με την παράσταση χορού “THE THREAD” ΤΟ ΝΗΜΑ

Τέχνες / Η Σαουδική Αραβία αποχαιρέτησε τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, με την παράσταση χορού «THE THREAD» ΤΟ ΝΗΜΑ

Το τελευταίο έργο του Βαγγέλη Παπαθανασίου παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία – χορογραφία  Russell Maliphant, κοστούμια Μαίρης Κατράντζου, φωτισμούς – Michael Halls.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ