Η αλήθεια για την ανήθικη πρόταση του Τerry Richardson

Η αλήθεια για την ανήθικη πρόταση του Τerry Richardson Facebook Twitter
1

Tα νέα είναι τελικά ευχάριστα για τον φωτογράφο Τerry Richardson μιας και το πρόσφατο σκάνδαλο με την ανήθικη πρόταση αποδεικνύεται αναληθές.

Μετά τον θόρυβο για το υποτιθέμενο μήνυμα που τον ήθελε να προτείνει σε μοντέλο φωτογράφιση στη Vogue με αντάλλαγμα σεξ, οι άνθρωποι του Richandson ξεκίνησαν εκστρατεία διάψευσης. Ο ειδικός στις τεχνολογίες και τους υπολογιστές Theo Yedinsky ο οποίος προσελήφθη για την υπόθεση, διεξήγαγε έρευνα ώστε να εντοπίσει ποιος ήταν ο αποστολέας. Το μήνυμα απεδείχθη πως είχε σταλεί από ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook τον οποίο λίγο αργότερα οι αναφορές για πλαστή ταυτότητα απενεργοποίησαν.

Η αλήθεια για την ανήθικη πρόταση του Τerry Richardson Facebook Twitter

Ο μάνατζερ του φωτογράφου δήλωσε πως η παράνομη αυτή δραστηριότητα είχε σκοπό να βλάψει όπως και έκανε τον φωτογράφο και πως από την αρχή πίστευε πως όλα ήταν κάποια απάτη. Αυτό που όμως ανέφερε και που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο ατζέντης του μοντέλου που δέχθηκε την υποτιθέμενη πρόταση είχε ενημερωθεί για τα ευρήματα, αλλά δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση ή διάψευση του περιστατικού.

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Και έπρεπε να βάλουν κάτω λογισμικό κλπ για να εξετάσουν το αυτονόητο; Δηλαδή ότι κάποιος γλοιώδης σαν τον Richardson (τα είπαμε σε άλλο ποστ) που τον κράζουν όλοι για τις ανήθικες προτάσεις του δεν θα έγραφε ΠΟΤΕ (verba volant, scripta manent) το επίμαχο ρήμα από F απευθυνόμενος σε πιθανό μοντέλο του??? Ομολογείς μόνος σου αυτό που σου καταλογίζουν και μάλιστα γραπτά σε κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα κάνοντάς σε ρόμπα; Θα έπρεπε να είναι επιεικώς πανηλίθιος για να το κάνει και πανηλίθιος σίγουρα δεν είναι.