Μετά τον «Αστακό» και τη συνεργασία τους στην επερχόμενη ταινία «The Killing of a Sacred Deer», ο Κόλιν Φάρελ και ο Γιώργος Λάνθιμος φαίνεται πως ετοιμάζουν ακόμη μία συνεργασία, αυτή τη φορά για μία τηλεοπτική σειρά του Amazon.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety, ο Φάρελ θα υποδυθεί τον πρώην Αμερικανό πεζοναύτη Όλιβερ Νορθ, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 80' λόγω της εμπλοκής του σε ένα σκάνδαλο πώλησης όπλων στο Ιράν (με τα χρήματα να προωθούνται στην ανταρτική οργάνωση των «Κόντρας» που έδρασε στη Νικαράγουα), ενώ ο Λάνθιμος θα υπογράψει τη σκηνοθεσία.

 

Το σενάριο της σειράς θα φέρει την υπογραφή των Enzo Mileti και Scott Wilson, ενώ την παραγωγή θα αναλάβουν ο Ben Stiller και η Nicky Weinstock.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Κόλιν σε κάτι πολύ διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα» δήλωσε ο Λάνθιμος, για να προσθέσει: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Ben και τη Nicky που είχαν μία εξαιρετική ιδέα για το κάστινγκ και εντόπισαν τις δυνατότητες του υλικού πολύ νωρίς, αλλά και την Amazon που αγκάλιασε το πρότζεκτ με ενθουσιασμό».

 

«Μου δημιουργεί μεγάλη αυτοπεποίθηση να δουλεύω πάνω σε ένα σενάριο που, αν και βασίζεται στη σχετικά πρόσφατη ιστορία, μοιάζει φρέσκο και αρκετά επίκαιρο», κατέληξε ο Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος.