ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2019 | 21:49

1999-2019

7/9/1999, 14.56: Μια μέρα μετά τα αποτελέσματα των πανελληνίων, πριν ακόμα γιορτάσω για την επιτυχία μου, γίνεται σεισμός και γκρεμίζεται το σπίτι μου. Όλη η οικογένεια μέσα και σε τραγικές συνθήκες. Μια γειτονιά που διαλύεται και δεν μένει τίποτα όρθιο. Σπίτια που διαλύονται, ανθρώπους που πρέπεινα βοηθήσεις, οικογένεια να σώσεις, κι όλοι σε μια απόγνωση. Βλέπετε, αν μένεις πανω σε ενα ρήγμα, αυτά συμβαίνουν. Τα χρόνια που ήρθαν, ακόμα πιο δύσκολα.Και παντα ήμουν η ψύχραιμη, η λογική, η άμεση, η αποτελεσματική. Στο ίδιο οικόπεδο χτίστηκε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι με τον πιο αντισεισμικο κανονισμό. Αυτό σημαίνει, ότι επειδή είναι πανω σε καουτσούκ και άμμο, πέρα από τα γερά θεμέλια, οι ταλαντώσεις είναι τεράστιες. 19/7/2019, 14.13: Μονη στο σπίτι με δύο γατιά. Αρχίζουν και πέφτουν τα πάντα. Το σπίτι κουνιέται σαν τρελό. Τρέμω ολόκληρη. Οι μνήμες είναι έντονες και ξυπνάνε. Ναι μεν προσπαθώνα αντιδράσω, να σώσω ότι μπορώ- τα γατιά μου αρχικά και μένα, αλλά μόλις τελειώνει δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κλαίω, όπως και τώρα με αναφιλητά. Όσο άμεση κι αν υπήρξα και σήμερα, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Όλη η γειτονιά μετράει πάλι τις ζημιές της. Ρωγμές παντού, ακόμα και σε αυτά τα καινούργια σπίτια. Δεν θέλω να το ζήσω ξανά! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΞΑΝΆ!Κάνε Θεέ μου να μην έρθει πιο δυνατός!
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχοντας ζήσει τον σεισμό στην Κω το 2017, θέλω να σου πω να έχεις ψυχραιμία, γιατί είναι κάτι που εγώ δεν το έχω και πάντα βγαινει σε κακό. Μερικοί σεισμολόγοι λένε ότι ήταν ο κύριος, άλλοι λένε ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει και αλλος... Μεγαλύτερος.