ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2021 | 14:25

Τί να κάνω;

Με την πρώην μου χωρίσαμε πρίν από 4 μήνες.Να πώ την αλήθεια,τώρα που σκέφτομαι πιό καθαρά,το έχω μετανιώσει γιατί εγώ της είπα να χωρίσουμε,ήθελα να μείνω μόνος.Χωρίσαμε σε καλό κλίμα,αλλά ούτε έχουμε συναντηθεί ούτε έχουμε μιλήσει από τότε.Στα social δέν με έχει μπλοκάρει,αλλά με αγνοεί κατά κάποιο τρόπο.Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και θέλω να την πάρω να της ευχηθώ,έχω σκεφτεί ακόμα και να της στείλω δώρο,αλλά δέν ξέρω πώς θα αντιδράσει.Όταν χωρίσαμε,κατάλαβα ότι το πήρε πολύ ψύχραιμα και ότι δέν θα ήθελε να γίνουμε εχθροί.Ποιά είναι η γνώμη σας;
5
 
 
 
 
σχόλια

Θα σου έλεγα να είσαι ξεκάθαρος μαζί της. Αστα τα δώρα πάρε την ένα τηλέφωνο για χρόνια πολλά και ζήτα της να μιλήσετε. Αφού εσυ της ζήτησες να χωρίσετε να της μιλήσεις και να της πεις τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είστε μαζί και δεν θα το μετανιώσεις σε ένα μήνα τότε πλησίασε την και ρώτησε την. Βέβαια να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να είναι αλλού γιατί 4 μήνες δεν είναι και λίγος καιρός αλλά αν δεν προσπαθήσεις δεν θα ξέρεις!

Η γνωμη μας είναι να την αφήσεις στην ησυχία της. Δεν έχεις το δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις δώρο ενώ εσύ διεκοψες. Μπορεί να βρήκε άλλον, μη νομίζεις ότι επειδή δέχτηκε αξιοπρεπώς το χωρισμό σας δεν πέρασε και δύσκολα. Αυτή το ξέρει. Το να πάρεις τώρα επειδή βαρέθηκες που είσαι μόνος μπορεί να την ενοχλήσει. Αν θες τόσο να επικοινωνήσεις στείλε στα σοσιαλ που είναι πιο τυπικά τα πράγματα παρά να καλέσεις στον αριθμό της ή να στείλεις κάτι.

Aυτό που λέει ο/η Balloon, να την αφήσεις ήσυχη. Προφανώς θέλει να αφήσει αυτή την ιστορία πίσω της και να συνεχίζει τη ζωή της χωρίς εσένα. Και αυτό θα γίνει μόνο, αν κόψει κάθε επαφή μαζί σου. 'Ασε λοιπόν τα δώρα, τις ευχές και τα μηνύματα.
Το ότι ζητάτε εσείς να χωρίσετε από μια σχέση και και μετά ζητάτε και τα ρέστα που δεν σας μιλάνε, πραγματικά με ξεπερνάει!