ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2021 | 00:32

Μοναξιά

Σήμερα με έπιασε μια μελαγχολία. Τα δάκρυα δραπετεύουν χωρίς επιστροφή. Κοντεύουν τέσσερα χρόνια από τη μέρα που έμεινα ολομόναχη. Παρ’ ότι ακολουθώ το μονοπάτι των πενήντα, ακόμα ελπίζω ότι θα έρθει η μέρα που θα βγω από αυτή τη μοναξιά. Ειδικά μετά την περσινή χρονιά που αναγκαστήκαμε όλοι σε μια μοναχικότητα. Δεν ξέρω αν είναι παράλογο να ελπίζω και να εύχομαι ότι θα βρω κι εγώ έναν άνθρωπο στο δρόμο μου και θα πάψω να είμαι μόνη μου, αλλά παρ’ όλα αυτά ελπίζω. Αλήθεια αναρωτιέμαι θα έρθει αυτή η μέρα; Δεν ξέρω, αλλά το επιθυμώ πολύ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, πάρα πολύ. Κουράστηκα να μην μοιράζομαι. Αισθάνομαι και νιώθω ακόμα ότι μου αξίζει να αισθανθώ την ευτυχία του μοιράζομαι, νοιάζομαι, αγαπώ και αγαπιέμαι. Έκανα μια προσπάθεια μέσα από την στήλη σε αναζητώ πριν δύο χρόνια περίπου αλλά δεν οδήγησε πουθενά γιατί, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ίσως να μην ήταν η στιγμή κατάλληλη. Δεν τολμώ να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσω σε κάποια αναζήτηση. Αλλά και δεν ξέρω πώς να προχωρήσω ανάλογα. Δεν απελπίζομαι όμως. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω μια μεγάλη καρδιά που είναι έτοιμη να αισθανθεί όλα τα συναισθήματα. Κάποτε είχα ακούσει ότι την ευτυχία μπορούμε να την προσφέρουμε χωρίς να την έχουμε καν εμείς οι ίδιοι. Στη προκειμένη περίπτωση θέλω να προσφέρω και να λάβω στιγμές ευτυχίας. Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε την υγεία μας.
2
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα μην απελπίζεσαι αν δεν βρίσκεις κάποιον στο περιβάλλον σου δοκίμασε dating app είτε tinder, Facebook κτλ υπάρχουν πολλές εκεί έξω. Αλλά να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Απλά προσπάθησε να μην επενδύεις συναισθηματικά με το καλημέρα σας. Δεν είσαι μεγάλη ηλικιακά για να αποχτήσεις κάποιον σύντροφο άλλη κάνουν 3 και 4 γάμους. Και μην τα παρατάς αν δεν κάτσει ο πρώτος απλά δεν ήταν γι εσένα συνέχισε να ψάχνεις και αν το θέλεις πολύ και το προσπαθήσεις θα γίνει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ