ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2020 | 06:03

Έκανα λάθος

Δεν έχω υπομονή. Είμαι ανωριμη και βιάζομαι. Ναι έκανα λάθος... Συζήτησα μια ειλικρινή και βαθειά συγνώμη, αλλά δεν νομίζω να έκανα και πολλα. Μακάρι να δει ότι δεν ήθελα να συμπεριφερθω και να του μιλήσω άσχημα. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Αν και δεν νομίζω...Να έχετε εμπιστοσύνη και υπομονή. Ακόμη και αν στο παρελθόν σας πληγωσαν πολύ, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο, και δεν αξίζει την κακή σας συμπεριφορά...Επίσης και από την άλλη πλευρά, μην πληγωνετε ανθρώπους, σκεφτείτε τι κακό που τους κάνετε, σκεφτείτε την ζωή τους μετά από σας. Μην είστε εγωιστές. Δεν μου κολλάει υπνοςΕίμαι ανωριμηΕίμαι χαζή Έδιωξα τόσο καλό παιδί ΝΑ αντε να ξαναβρείς τέτοιον ανθρωπο τώρα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι κάνουμε λάθη, και θα κάνουμε και πάλι. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά. Πάντως, στο τέλος το ''χαλάς'' όλο αυτό: το πρόβλημά σου δεν είναι εκείνος καθ' εαυτός, αλλά η αδυναμία εύρεσης αντιγράφου του.
Άτυχες στιγμές όλοι έχουν .Ευφυείς όσοι παραδέχονται το λαθος τους.Δεν διορθωνεται αλλιως?Προσπαθησες?Λάθος εκτίμηση? Λάθος αντίληψη?Για δωσε αλλη μια ευκαιρια ισως μπορεις να σωσεις κατι.Εξαλλου δεν δεν έκανες και κανένα έγκλημα που να είναι τοσο τρομερό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ