Έλεγχοι και ληστεία σε αλλοδαπούς από νεαρούς με διακριτικά της Χ.Α.

Έλεγχοι και ληστεία σε αλλοδαπούς από νεαρούς με διακριτικά της Χ.Α. Facebook Twitter
1

Στον ανακριτή Λάρισας θα οδηγηθούν αύριο δυο νεαροί, ηλικίας 24 και 18 ετών, οι οποίοι φορώντας μπλούζες με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής έκαναν ελέγχους σε αλλοδαπούς. Αναζητούνται δυο ακόμη συνεργοί τους.   

 Σε βάρος των δύο νεαρών που έλεγχαν τους αλλοδαπούς για να δουν αν διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, σχηματίστηκε σύμφωνα με το ΒΗΜΑ δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη και ληστεία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν.

Οι αλλοδαποί κατήγγειλαν ότι οι νεαροί, τους πλησίαζαν και τους ζήτησαν τα χαρτιά τους. Στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν ενώ τους άρπαξαν 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες υποστήριξαν τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον εισαγγελέα ότι δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής απλώς φορούσαν τις μπλούζες για «επίδειξη». Παράλληλα υπέβαλλαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφέθησαν ελεύθεροι, προκειμένου αύριο να παρουσιαστούν στον Ανακριτή Λάρισας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια