ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 19:20

Πείτε

Κάνω δίαιτα (πήγα σε διαιτολόγο)αλλά τώρα πεινάω που είμαι συνεχώς μέσα.Τι να κάνω; Συμβουλές;Όσοι ακολουθείτε δίαιτα ,τι τρώτε τώρα;
40
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ σε δίαιτα είμαι.. Έχω πάρει ριζογκοφρετες (τιμωρία κανονική) Έχω πάρει μπάρες δημητριακών (λέει μια , αλλά όλη μέρα μέσα κάνω καμιά ατασθαλία και τρώω 2) Έχω πάρει φρούταΜπισκότα με βρώμη.Κριτσινια.Για γλυκό έχω πάρει την έτοιμη μους . Μια χαρά ένα μπολακι στις βαριές υπογλυκαιμίες!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τρώτε ρυζογκοφρέτες! Μόνο υγιεινές δεν είναι (ούτε διαιτητικές, το ρύζι κι όλα του τα παράγωγα έχουν υψηλότατο γλυκαιμικό δείκτη κι ανεβάζουν το σάκχαρο, με αποτέλεσμα να πεινάς σε λίγη ώρα πάλι, μόλις πέσει)
Καραβαν σωστο αυτο που λες. Προσωπικα οταν με πιάνουν οι πεινες κ σκεφτομαι να μπω στον πρωτο φούρνο που υπάρχει μπροστα μου κ να αγορασω ολη τη βιτρίνα, ε τρωω 3 ρυζογκοφρετες που μου κανουν μικρο κακο σε σχεση με τα 10 τυροπιτάκια που θελω να φαω κ ετσι στανιαρω. Μην μου πεις για φρούτο κτλ. Ειναι ωρες που θελω κτ πιο στέρεο. Οποτε ρυζογκοφρετα. Αλλωστε δεν αναφέρομαι σε περιοδο διαιτας απαραίτητα.
Με το που ξυπνάω ένα σκούπ πρωτεινη(σοκολάτα) με μπανάνα και γάλα χαμηλών λιπαρών. Δεύτερο γεύμα έτοιμο φαγητό απο σούπερ μάρκετ. Τρίτο γεύμα ένα σκούπ πρωτείνη+ 2 σκούπ βρώμη + νερό ή γάλα. Τέταρτο γεύμα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με δύο κουταλιές φυστικοβούτυρο. Πέμπτο γεύμα πρίν το ύπνο ένα σκούπ πρωτείνη με 200 μλ νερό.
*Εχω και μια συνταγή για mug cake με λίγες θερμίδες 1 κς κακάο 1 κς αλεύρι Γάλα αμυγδάλου μέχρι την μέση Και μετά το βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 30’ Για τοπινγκ βάζεις σαντιγί με χαμηλά λιπαρά ή φυστικοβουτυρο
Εγώ παντως χωρίς δίαιτα και τρώγοντας τα πάντα έχασα 10 κιλά σε ένα μηνα επειδή σταμάτησα την υπερβολική κατανάλωση των γλυκών(έτρωγα 1 φορά την βδομάδα),σταμάτησα αναψυκτικά τελείως και έτρωγα μόνο όταν πεινουσα πραγματικά. Τώρα εσυ για την λιγούρα μπορείς να κανεις κατι υγιεινό. Κάποιο φρούτο,κάποιο μπισκότο με βρώμη,σμουθι φρούτων,φρουτοσαλάτα,ριζογκοφρετες,μπισκότα με φυστικοβουτυρο κλπ
O χυμός δεν χρειάζεται διαδικασία πέψης και ταβανιάζει το σάκχαρο του αίματος, πάει κατ'ευθείαν στην κυκλοφορία (οτιδήποτε γλυκό σε υγρή μορφή, όσο φυσικό ή συνθετικό κι αν είναι).Το φρούτο ολόκληρο έχει ίνες, οπότε η διαδικασία πέψης κρατά ώρα και το σάκχαρο ανεβαίνει πιο αργά (επομένως δεν ταβανιάζει).
Αγαπημένα σνακ:1. Καροτάκι με λεμόνι και αλατοπίπερο.2. Αγγουράκι με ξύδι. 3. Μήλο/μπανάνα με κανέλα και μέλι.Αλλά δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα, αυτά τα τρώω όταν βαριέμαι να μαγειρέψω.
1.Σοκολάτα2.Σοκολατες δύο ειδών 3. Βρώμη με γάλα σε γλυκιά βερσιόν με μέλι όταν κρυώσει κάπως (μη χάσει και τα θρεπτικα του στοιχεία :'D)Κατ' αλλά τα λαχανικά τα τρώω για τα οφέλη τους κι όχι από γνήσια επιθυμία. Μπράβο σου πάντως. :)
Δε μου αρέσουν τα γλυκά. Συνήθως αποφεύγω και τα φρούτα, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχουν κι αυτά. Να φανταστείς, δοκίμασα milka πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά. Δίνω έμφαση στην αλμυρή εκδοχή της ανθυγιεινής διατροφής. Νομίζω όσο εσύ αγαπάς τα γλυκά, άλλο τόσο εγώ τα αλμυρά!
Ποτέ δεν ξέρεις! Σίγουρα έχω αποκλείσει κάποια φαγητά από τη διατροφή μου, αλλά άμα είναι να σαβουριάσεις θα σαβουριάσεις, τι να λέμε τώρα.Το ίδιο με πατατάκια και τοστάκια. <3
Εγώ πάντως πριν λίγο έπιασα τον εαυτό μου να ψάχνει στο κινητό πώς να φτιάξει σπιτικά τσιπς πατάτας. Έτσι από μόνο του πήγε το χέρι, εγώ δεν έκανα κάτι. Εε για να με τιμωρήσω έφαγα φρουτάκια!