Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα»

Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα» Facebook Twitter
5

Σε μια από τις πολύ σπάνιες πλέον τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Σινέντ Ο' Κόνορ μίλησε για το πώς ασπάστηκε το Ισλάμ και έδωσε δύο συγκλονιστικές ερμηνείες.

Φορώντας χιτζάμπ, και με διάθεση να μιλήσει ανοιχτά για την μουσουλμανική της πίστη, η ιρλανδή τραγουδίστρια δήλωσε πώς αισθάνθηκε «στο σπίτι» της όταν διάβασε το Κοράνι. Η τραγουδίστρια, η οποία επιστρέφει στα live, μετά από μια πενταετή παύση με πολλές αμήχανες στιγμές στα σόσιαλ μίντια, λέει ότι συχνά φοράει χιτζάμπ ως σύμβολο των νέων θρησκευτικών της πεποιθήσεων.

Δήλωσε πως όταν διάβασε το Κοράνι συνειδητοποίησε ότι ήταν στην ουσία όλη τη ζωή  μουσουλμάνα και πως απλά δεν το είχε καταλάβει.

 

«Είμαι 52 ετών. Μεγάλωσα σε μια πολύ διαφορετική Ιρλανδία από αυτήν που υπάρχει τώρα και ήταν μια θρησκευτικά πολύ καταπιεσμένη χώρα. Και όλοι ήταν δυστυχισμένοι. Κανείς δεν έπαιρνε καμία χαρά από το Θεό», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική καθώς ξεκινά μια σειρά περιορισμένων περιοδειών στην Ιρλανδία ή αν έχει για πάντα αφήσει στην άκρη την καριέρα της, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν είχε πια ακροατήριο. «Εργάστηκα πραγματικά τόσο σκληρά για χρόνια, είχα "καεί". Έτσι, αυτό που θα κάνω τώρα είναι κάτι σαν επιστροφή», είπε.

«Νόμιζα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν πια. Νόμιζα ότι κανείς δεν θα αγόραζε εισιτήρια και ότι δεν θα έκανα καμιά συναυλία», είπε.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ έδωσε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή Late Late Show δύο ερμηνείες που εντυπωσίασαν καθώς τραγούδησε το Rainy Night in Soho και το Nothing Compares 2U, ένα τραγούδι που την έκανε θρύλο το οποίο είχε γράψει ο αείμνηστος Prince.

 
 

.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΝΩΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Πολιτισμός / Ανθρώπινα λείψανα ανατρέπουν τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για το τέλος του Μινωικού πολιτισμού

Ο σκελετός ενός εφήβου που σκοτώθηκε πριν από 3.500 χρόνια μπορεί να δώσει την απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της αρχαιότητας: πότε ακριβώς έγινε η Μινωική έκρηξη και αν οδήγησε στην παρακμή του Μινωικού πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΓΙΟΡΤΗ ETERNAL SUNSHINE TOUR ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Πολιτισμός / Αριάνα Γκράντε: Ολοκλήρωσε το Eternal Sunshine Tour στη Βόρεια Αμερική – «Είμαι γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη»

Η τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της την 1η Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΡΝΟΣ

Πολιτισμός / Το Kournos Music Festival επέστρεψε στη Λήμνο για έκτη χρονιά

Στη φετινή διοργάνωση διακεκριμένοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικίες και φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα του νησιού.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Γουίλιαμ Όρμπιτ, ο παραγωγός πίσω από το «Ray of Light» της Μαντόνα

Πολιτισμός / Πέθανε ο Γουίλιαμ Όρμπιτ, ο παραγωγός πίσω από το «Ray of Light» της Μαντόνα

Ο Γουίλιαμ Όρμπιτ, ο άνθρωπος που έκανε το «Ray of Light» να ακούγεται σαν το μέλλον, πέθανε στα 69 του. Από τη Μαντόνα και τους Blur μέχρι τις All Saints, έφερε την electronica μέσα στη μεγάλη ποπ χωρίς να της αφαιρέσει την παραξενιά.
THE LIFO TEAM
Το λερωμένο φόρεμα της Άντι Σακς από το The Devil Wears Prada 2 βγαίνει σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Το λερωμένο φόρεμα της Άντι Σακς από το The Devil Wears Prada 2 βγαίνει σε δημοπρασία

Ρούχα και αξεσουάρ από το The Devil Wears Prada 2 βγαίνουν σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s: από το σακάκι της Μιράντα Πρίστλι μέχρι το φόρεμα της Άντι Σακς, με τους λεκέδες της σκηνής ακόμη επάνω.
THE LIFO TEAM
Η queer ιστορία αγάπης από την Ουκρανία που φτάνει στο Λοκάρνο

Πολιτισμός / Η queer ιστορία αγάπης από την Ουκρανία που φτάνει στο Λοκάρνο

Το I Rarely Wake Up Dreaming κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο και ακολουθεί ένα queer ουκρανικό ζευγάρι που δοκιμάζεται από δύο ταυτόχρονες ρήξεις: τη φυλομετάβαση του ενός από τους δύο και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
THE LIFO TEAM
Το Πεκίνο έγινε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Αρχιτεκτονικής για το 2029

Πολιτισμός / Το Πεκίνο ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Αρχιτεκτονικής για το 2029

Το Πεκίνο θα είναι η Παγκόσμια Πρωτεύουσα Αρχιτεκτονικής για το 2029, χρονιά που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιτεκτόνων και μια σειρά δράσεων για την πόλη, την κληρονομιά και το βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω το ολο θεμα Islam και χιτζαμπ..Απλα το Nothing compares 2 u ηταν γραμμενο απο τον Prince για ενα συγκροτημα '' προστατευόμενων '' του , τους Family ( και εκει εμφανιστηκε δισκογραφικά πρωτη φορα )Η Sinead δεν ειχε καμμια συμμετοχη στη δημιουργια του , απλα το διασκευασε ( υπεροχα βεβαια..)