ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα»

Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα» Facebook Twitter
5

Σε μια από τις πολύ σπάνιες πλέον τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Σινέντ Ο' Κόνορ μίλησε για το πώς ασπάστηκε το Ισλάμ και έδωσε δύο συγκλονιστικές ερμηνείες.

Φορώντας χιτζάμπ, και με διάθεση να μιλήσει ανοιχτά για την μουσουλμανική της πίστη, η ιρλανδή τραγουδίστρια δήλωσε πώς αισθάνθηκε «στο σπίτι» της όταν διάβασε το Κοράνι. Η τραγουδίστρια, η οποία επιστρέφει στα live, μετά από μια πενταετή παύση με πολλές αμήχανες στιγμές στα σόσιαλ μίντια, λέει ότι συχνά φοράει χιτζάμπ ως σύμβολο των νέων θρησκευτικών της πεποιθήσεων.

Δήλωσε πως όταν διάβασε το Κοράνι συνειδητοποίησε ότι ήταν στην ουσία όλη τη ζωή  μουσουλμάνα και πως απλά δεν το είχε καταλάβει.

 

«Είμαι 52 ετών. Μεγάλωσα σε μια πολύ διαφορετική Ιρλανδία από αυτήν που υπάρχει τώρα και ήταν μια θρησκευτικά πολύ καταπιεσμένη χώρα. Και όλοι ήταν δυστυχισμένοι. Κανείς δεν έπαιρνε καμία χαρά από το Θεό», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική καθώς ξεκινά μια σειρά περιορισμένων περιοδειών στην Ιρλανδία ή αν έχει για πάντα αφήσει στην άκρη την καριέρα της, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν είχε πια ακροατήριο. «Εργάστηκα πραγματικά τόσο σκληρά για χρόνια, είχα "καεί". Έτσι, αυτό που θα κάνω τώρα είναι κάτι σαν επιστροφή», είπε.

«Νόμιζα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν πια. Νόμιζα ότι κανείς δεν θα αγόραζε εισιτήρια και ότι δεν θα έκανα καμιά συναυλία», είπε.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ έδωσε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή Late Late Show δύο ερμηνείες που εντυπωσίασαν καθώς τραγούδησε το Rainy Night in Soho και το Nothing Compares 2U, ένα τραγούδι που την έκανε θρύλο το οποίο είχε γράψει ο αείμνηστος Prince.

 
 

.

Πολιτισμός
5

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σπηλιά, ένας τρικεράτοπας και το ερώτημα ποιος επινόησε την τέχνη

Πολιτισμός / Μια σπηλιά, ένας τρικεράτοπας και το ερώτημα ποιος επινόησε την τέχνη

Στο First Gods, Lost Animals, τη νέα του έκθεση στο Aspen Art Museum, ο Αντριάν Βιγιάρ Ρόχας φτιάχνει μια σπηλιά για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και κοιτάζει την τέχνη σαν κληρονομιά από έναν χαμένο κόσμο.
THE LIFO TEAM
Στο Fire Island του Larry Stanton, η κουίρ ελευθερία έμοιαζε με αιώνιο καλοκαίρι

Πολιτισμός / Στο Fire Island του Λάρι Στάντον, η κουίρ ελευθερία έμοιαζε με αιώνιο καλοκαίρι

Η έκθεση Larry Stanton: Friends + Lovers επιστρέφει στο Fire Island τις φωτογραφίες και τα φιλμ Super 8 ενός καλλιτέχνη που κατέγραψε την επιθυμία, το φλερτ και τα σώματα μιας κοινότητας λίγο πριν από την κρίση του AIDS.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Γιοσούκε Γιουκιμάτσου νίκησε τον καρκίνο και έγινε ο πιο απρόβλεπτος DJ του διαδικτύου

Πολιτισμός / Ο Γιοσούκε Γιουκιμάτσου νίκησε τον καρκίνο και έγινε ο πιο απρόβλεπτος DJ του διαδικτύου

Ο Ιάπωνας DJ που έγινε viral περνώντας από techno σε Τέιλορ Σουίφτ ετοιμάζεται να ανοίξει για τους Prodigy στη Βρετανία, κουβαλώντας πίσω από την κονσόλα μια ιστορία καρκίνου, σώματος και αντιπολεμικής εμμονής.
THE LIFO TEAM
«Μην είστε αυτός που κατέστρεψε τα πάντα»: Οι καλλιτέχνες της Αβινιόν στον Μακρόν

Πολιτισμός / «Μην είστε αυτός που κατέστρεψε τα πάντα»: Οι καλλιτέχνες της Αβινιόν στον Μακρόν

Εννέα καλλιτέχνες ανέβηκαν στην ιστορική αυλή του Παλατιού των Παπών και προειδοποίησαν ότι οι περικοπές αφήνουν πίσω τους κλειστά θέατρα, εξαντλημένους εργαζομένους και ένα «τοπίο ερειπίων» στον γαλλικό πολιτισμό.
THE LIFO TEAM
Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την τεχνητή νοημοσύνη και υπερασπίζεται τη Λουπίτα Νιόνγκο στην «Οδύσσεια»

Πολιτισμός / Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την τεχνητή νοημοσύνη και υπερασπίζεται τη Λουπίτα Νιόνγκο στην «Οδύσσεια»

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της «Οδύσσειας», ο σκηνοθέτης λέει ότι οι νέοι απορρίπτουν ήδη τη «σαβούρα της AI» και χαρακτηρίζει άνευ σημασίας τις επιθέσεις για τη Λουπίτα Νιόνγκο.
THE LIFO TEAM
Πριν κριθεί η «Οδύσσεια» του Νόλαν, μια σχολική τάξη στον Ταύρο έκρινε τον Οδυσσέα

Πολιτισμός / Πριν κριθεί η «Οδύσσεια» του Νόλαν, μια σχολική τάξη στον Ταύρο έκρινε τον Οδυσσέα

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της «Οδύσσειας», οι ΗΠΑ μαλώνουν για το καστ του Νόλαν. Σε μια τάξη στον Ταύρο, όμως, οι μαθητές θέτουν τον ίδιο τον Οδυσσέα στο εδώλιο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω το ολο θεμα Islam και χιτζαμπ..Απλα το Nothing compares 2 u ηταν γραμμενο απο τον Prince για ενα συγκροτημα '' προστατευόμενων '' του , τους Family ( και εκει εμφανιστηκε δισκογραφικά πρωτη φορα )Η Sinead δεν ειχε καμμια συμμετοχη στη δημιουργια του , απλα το διασκευασε ( υπεροχα βεβαια..)