Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα»

Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα» Facebook Twitter
5

Σε μια από τις πολύ σπάνιες πλέον τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Σινέντ Ο' Κόνορ μίλησε για το πώς ασπάστηκε το Ισλάμ και έδωσε δύο συγκλονιστικές ερμηνείες.

Φορώντας χιτζάμπ, και με διάθεση να μιλήσει ανοιχτά για την μουσουλμανική της πίστη, η ιρλανδή τραγουδίστρια δήλωσε πώς αισθάνθηκε «στο σπίτι» της όταν διάβασε το Κοράνι. Η τραγουδίστρια, η οποία επιστρέφει στα live, μετά από μια πενταετή παύση με πολλές αμήχανες στιγμές στα σόσιαλ μίντια, λέει ότι συχνά φοράει χιτζάμπ ως σύμβολο των νέων θρησκευτικών της πεποιθήσεων.

Δήλωσε πως όταν διάβασε το Κοράνι συνειδητοποίησε ότι ήταν στην ουσία όλη τη ζωή  μουσουλμάνα και πως απλά δεν το είχε καταλάβει.

 

«Είμαι 52 ετών. Μεγάλωσα σε μια πολύ διαφορετική Ιρλανδία από αυτήν που υπάρχει τώρα και ήταν μια θρησκευτικά πολύ καταπιεσμένη χώρα. Και όλοι ήταν δυστυχισμένοι. Κανείς δεν έπαιρνε καμία χαρά από το Θεό», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική καθώς ξεκινά μια σειρά περιορισμένων περιοδειών στην Ιρλανδία ή αν έχει για πάντα αφήσει στην άκρη την καριέρα της, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν είχε πια ακροατήριο. «Εργάστηκα πραγματικά τόσο σκληρά για χρόνια, είχα "καεί". Έτσι, αυτό που θα κάνω τώρα είναι κάτι σαν επιστροφή», είπε.

«Νόμιζα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν πια. Νόμιζα ότι κανείς δεν θα αγόραζε εισιτήρια και ότι δεν θα έκανα καμιά συναυλία», είπε.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ έδωσε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή Late Late Show δύο ερμηνείες που εντυπωσίασαν καθώς τραγούδησε το Rainy Night in Soho και το Nothing Compares 2U, ένα τραγούδι που την έκανε θρύλο το οποίο είχε γράψει ο αείμνηστος Prince.

 
 

.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΠΑΤΟΦΑΦΟΙ

Πολιτισμός / Βαν Γκογκ: Mετά από 40 χρόνια παρουσιάζονται όλοι οι πίνακες από τη συλλογή Κρέλερ-Μίλερ

Ο ζωγράφος συγκαταλέγεται στους πιο σπουδαίους και παραγωγικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, έχοντας δημιουργήσει περίπου 900 πίνακες στη διάρκεια της σύντομης καριέρας του
THE LIFO TEAM
Ο Ρενουάρ έσπασε το ρεκόρ προπώλησης της National Gallery πριν καν ανοίξει η έκθεσή του

Πολιτισμός / Ο Ρενουάρ έσπασε το ρεκόρ προπώλησης της National Gallery πριν καν ανοίξει η έκθεσή του

Η έκθεση Renoir and Love ανοίγει τον Οκτώβριο στο Λονδίνο και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 22.000 εισιτήρια σε έξι εβδομάδες. Ανάμεσα στα 45 έργα που θα παρουσιαστούν βρίσκεται και ο Χορός στο Moulin de la Galette, που εκτίθεται για πρώτη φορά στη Βρετανία.
THE LIFO TEAM
Μια τοιχογραφία του Κιθ Χάρινγκ μπορεί να αλλάξει την προστασία της δημόσιας τέχνης στη Φιλαδέλφεια

Πολιτισμός / Μια τοιχογραφία του Κιθ Χάρινγκ μπορεί να αλλάξει την προστασία της δημόσιας τέχνης στη Φιλαδέλφεια

Το We The Youth, που ζωγράφισε ο Κιθ Χάρινγκ το 1987 μαζί με 14 μαθητές, εξετάζεται για ένταξη στο Philadelphia Register of Historic Places. Αν προχωρήσει, θα γίνει η πρώτη υπαίθρια τοιχογραφία της πόλης με τέτοια ιστορική προστασία.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Ally Van Tillo, ο άνθρωπος που έραψε τη βρετανική μνήμη του AIDS

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ally Van Tillo, ο άνθρωπος που έραψε τη βρετανική μνήμη του AIDS

Ο ιδρυτής του UK AIDS Memorial Quilt πέθανε στα 67 του. Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, το έργο που ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης του AIDS επέστρεψε ολόκληρο στη Σκωτία για πρώτη φορά, έχοντας προηγουμένως απλωθεί στην Turbine Hall της Tate Modern.
THE LIFO TEAM
Στην έπαυλη του Αδριανού βρέθηκε το σημείο όπου οι Ρωμαίοι «έθαψαν» έναν κεραυνό

Πολιτισμός / Στην έπαυλη του Αδριανού βρέθηκε το σημείο όπου οι Ρωμαίοι «έθαψαν» έναν κεραυνό

Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν ότι ένας τόπος που είχε χτυπηθεί από κεραυνό ανήκε πια στη σφαίρα του θείου. Μια νέα επιγραφή που ανακαλύφθηκε στην έπαυλη του Αδριανού σώζει το υλικό ίχνος αυτής της τελετουργίας.
THE LIFO TEAM
Πριν από 700 χρόνια, η Μαρία Σκουλαίνα μπορούσε να «υπογράφει» με αυτό το χρυσό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Χρυσό δαχτυλίδι του 14ου αιώνα αποκαλύπτει μια σπάνια γυναικεία σφραγίδα του Βυζαντίου

Η επιγραφή κατονομάζει τη «σεβαστή Μαρία Σκουλαίνα» και είναι χαραγμένη ανάποδα ώστε να αποτυπώνεται σωστά στο κερί. Τα γυναικεία σφραγιστικά δαχτυλίδια της περιόδου είναι ιδιαίτερα σπάνια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω το ολο θεμα Islam και χιτζαμπ..Απλα το Nothing compares 2 u ηταν γραμμενο απο τον Prince για ενα συγκροτημα '' προστατευόμενων '' του , τους Family ( και εκει εμφανιστηκε δισκογραφικά πρωτη φορα )Η Sinead δεν ειχε καμμια συμμετοχη στη δημιουργια του , απλα το διασκευασε ( υπεροχα βεβαια..)