Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα»

Σινέντ Ο' Κόνορ: Σε μια σπάνια εμφάνιση τραγουδά συγκλονιστικά και δηλώνει «Ήμουν πάντα Μουσουλμάνα και δεν το γνώριζα» Facebook Twitter
5

Σε μια από τις πολύ σπάνιες πλέον τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Σινέντ Ο' Κόνορ μίλησε για το πώς ασπάστηκε το Ισλάμ και έδωσε δύο συγκλονιστικές ερμηνείες.

Φορώντας χιτζάμπ, και με διάθεση να μιλήσει ανοιχτά για την μουσουλμανική της πίστη, η ιρλανδή τραγουδίστρια δήλωσε πώς αισθάνθηκε «στο σπίτι» της όταν διάβασε το Κοράνι. Η τραγουδίστρια, η οποία επιστρέφει στα live, μετά από μια πενταετή παύση με πολλές αμήχανες στιγμές στα σόσιαλ μίντια, λέει ότι συχνά φοράει χιτζάμπ ως σύμβολο των νέων θρησκευτικών της πεποιθήσεων.

Δήλωσε πως όταν διάβασε το Κοράνι συνειδητοποίησε ότι ήταν στην ουσία όλη τη ζωή  μουσουλμάνα και πως απλά δεν το είχε καταλάβει.

 

«Είμαι 52 ετών. Μεγάλωσα σε μια πολύ διαφορετική Ιρλανδία από αυτήν που υπάρχει τώρα και ήταν μια θρησκευτικά πολύ καταπιεσμένη χώρα. Και όλοι ήταν δυστυχισμένοι. Κανείς δεν έπαιρνε καμία χαρά από το Θεό», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική καθώς ξεκινά μια σειρά περιορισμένων περιοδειών στην Ιρλανδία ή αν έχει για πάντα αφήσει στην άκρη την καριέρα της, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν είχε πια ακροατήριο. «Εργάστηκα πραγματικά τόσο σκληρά για χρόνια, είχα "καεί". Έτσι, αυτό που θα κάνω τώρα είναι κάτι σαν επιστροφή», είπε.

«Νόμιζα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν πια. Νόμιζα ότι κανείς δεν θα αγόραζε εισιτήρια και ότι δεν θα έκανα καμιά συναυλία», είπε.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ έδωσε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή Late Late Show δύο ερμηνείες που εντυπωσίασαν καθώς τραγούδησε το Rainy Night in Soho και το Nothing Compares 2U, ένα τραγούδι που την έκανε θρύλο το οποίο είχε γράψει ο αείμνηστος Prince.

 
 

.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Πολιτισμός / Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Rolling Stones, Foreign Tongues, ο 82χρονος κιθαρίστας μιλά για το σώμα του, τον Μικ Τζάγκερ, την τεχνολογία, τον Τσακ Μπέρι και τα «παλιά κόλπα» που εξακολουθεί να εμπιστεύεται.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Πολιτισμός / Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Στη νέα του έκθεση Night Shift στο Jeffrey Deitch, ο Αμερικανός φωτογράφος γυρίζει μετά από χρόνια στους δρόμους της πόλης που τον έκανε γνωστό, φωτογραφίζοντας γυμνά σώματα, queer φίλους, γέφυρες, τούνελ, σκουπίδια, φώτα και τη μεταμεσονύχτια ενέργεια της Νέας Υόρκης.
THE LIFO TEAM
Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει

Πολιτισμός / Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει: οι κουίρ ζωές του Asafe Ghalib που δεν χαμηλώνουν το βλέμμα

Στο Under The Same Sun, ο Βραζιλιάνος φωτογράφος ταξιδεύει σε επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής και φτιάχνει ένα τρυφερό, σωματικό αρχείο queer ζωών που δεν χωρούν στις γνώριμες εικόνες της φτώχειας, της βίας, του εξωτισμού ή του Pride θεάματος
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Πολιτισμός / Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Το νέο ντοκιμαντέρ Queen James βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού Γκάρεθ Ράσελ και εξετάζει τις στενές σχέσεις του βασιλιά με τους άντρες συντρόφους του, πέρα από τη βικτωριανή σιωπή που σκέπασε για χρόνια την ιστορία τους.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Πολιτισμός / Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Η συγγραφέας, καλλιτέχνιδα και σκηνοθέτις θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του AIR Festival του Aspen Art Museum, που φέτος συνδέει την περφόρμανς με τη φύση, την αρχιτεκτονική, την τεχνολογία και την εικαστική σκέψη.
THE LIFO TEAM
Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Πολιτισμός / Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Η ερμηνεύτρια και οκτώ μέλη της ομάδας της, που κατηγορήθηκαν για διάδοση «ανήθικου περιεχομένου», δεν θα μπορούν να εργαστούν καλλιτεχνικά ούτε να φύγουν από τη χώρα για δύο χρόνια.
THE LIFO TEAM
LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω το ολο θεμα Islam και χιτζαμπ..Απλα το Nothing compares 2 u ηταν γραμμενο απο τον Prince για ενα συγκροτημα '' προστατευόμενων '' του , τους Family ( και εκει εμφανιστηκε δισκογραφικά πρωτη φορα )Η Sinead δεν ειχε καμμια συμμετοχη στη δημιουργια του , απλα το διασκευασε ( υπεροχα βεβαια..)