Η Τζένι Γκαρθ δεν έγραψε τίποτα για τον θάνατο του Λουκ Πέρι, οι φανς εξοργίστηκαν και τώρα απαντά

Η Τζένι Γκαρθ δεν έγραψε τίποτα για τον θάνατο του Λουκ Πέρι, οι φανς εξοργίστηκαν και τώρα απαντά Facebook Twitter
4

Ο θάνατος του Λουκ Πέρι συγκλόνισε τους θαυμαστές του και πολλοί διάσημοι εξέφρασαν δημοσίως την θλίψη τους, ανάμεσά τους και συμπρωταγωνιστές του από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», όπως οι Σάνεν Ντόχερτι, Ίαν Ζίρινγκ και Τζέισον Πρίσλεϊ. 

Η Τζένι Γκαρθ ήταν ίσως η μοναδική από τους διάσημους πρωταγωνιστές της σειράς που δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για τον χαμό του και δεν έκανε καμία σχετική δημοσίευση στα social media, κάτι που περίμεναν όλες αυτές τις ημέρες οι θαυμαστές της. 

Ωστόσο χτες η γνωστή ηθοποιός «επέστρεψε» στο Instagram με ένα ποστ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις τρεις κόρες της. Η ανάρτηση εξόργισε τους φανς της, που άρχισαν να σχολιάζουν στη φωτογραφία της απουσία της στο θάνατο του Λουκ Πέρι. 

Μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια, η Τζένι Γκαρθ αποφάσισε να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την απόφασή της. «Επέλεξα να ποστάρω σήμερα μια φωτογραφία των κοριτσιών μου. Επειδή είναι η ζωή μου. Επειδή σήμερα είναι μια μέρα για να γιορτάζουμε όλες τις γυναίκες. Μου πήρε πολύ για να θέλω να γιορτάζω το ο,τιδήποτε. Το σκέφτηκα πολύ και ξέρω πως έτσι θα ήθελε ο αγαπημένος μου φίλος. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του. Και όποιος τον γνώριζε το ξέρει αυτό και επίσης ξέρει πως δεν έδινε δεκάρα για τα social media. Οπότε σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα, να κρίνετε ή να κάνετε αγενή σχόλια», έγραψε η ηθοποιός. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

These women ??❤️ #internationalwomensday #sisters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie ? (@jenniegarth) στις

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να γιατί το εγκεφαλικό απειλεί νέους σε ηλικία ανθρώπους - Η περίπτωση του Λουκ Πέρι

Υγεία & Σώμα / Να γιατί το εγκεφαλικό απειλεί νέους σε ηλικία ανθρώπους - Η περίπτωση του Λουκ Πέρι

Ο θάνατος του ηθοποιού γέμισε τους μεσήλικες Αμερικανούς με τρόμο και ερωτήματα για το τι του συνέβη και τι θα μπορούσε να συμβεί και στους ίδιους. Ας δούμε, όμως τι γνωρίζουν οι επιστήμονες για τα εγκεφαλικά που συμβαίνουν σε σχετικά νέους ανθρώπους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σωστά μεν αλλά μήπως είναι οι ίδιες οι διασημότητες που τους έδωσαν το δικαίωμα αυτό όταν τους προσελκύουν δημοσιεύοντας τα πάντα (σχεδόν) για τη ζωή τους;Η Χ μανούλα σε τρυφερή στιγμή με το παιδάκι της. Ο Ψ χαλαρώνει αμέσως μετά τη γυμναστική του. Δείτε τον Α λίγο πριν πάει για κατούρημα.
Φυσικά και δεν τους πέφτει λόγος Κανιβαλισμένο_Κουφάρι_Ατυχου_Νεκρού_Ζώου. Αλλά όταν είσαι τόσο εξοικειωμένος με τον «επώνυμο», δεν μπορείς να δεις καθαρά που τελειώνουν τα δικαιώματά σου. Σου λέει ο άλλος, εγώ τον επιβραβεύω επειδή τον κάνω follow, εγώ και θα τον επικρίνω.